nlc.hu
Trend

76 évesen tetováltatott magára egy macskát egy nő

76 évesen, az idősotthonban gondolt egyet a nő, és meg is kapta a cicás tetkót

Mindenki fejében él a kép a „cicás néniről”, rosszabb esetben „az őrült macskás nőről”; a témát most egy 76 éves brit hölgy maxolta ki, a lehető legcukibb kivitelben. Helen Griffiths, egy basingstoke-i idősotthon lakója ugyanis annyira rajong a cicáiért, hogy egyszerűen a karjára tetováltatta egyiküket. A foltos cica elsőre úgy tűnhet, mintha átmeneti tetkó lenne, de nem, valódi varrás ez, amely élete végéig elkíséri majd Helent.

Cicatetkós hölgy

Fotó: Helen Griffiths/Facebook

A Dashwood Manor nevű idősotthon csak tavaly nyitott, a fenntartók pedig felállítottak egy kívánságfát, amelyre a lakók az ötleteiket, vágyaikat akaszthatják, illetve listát, hogy mire van szükségük hobbijuk űzéséhez. Akasztottak is mindenfélét, az egyszerű fish and chips vacsorától a síelésig, a munkatársak pedig igyekeztek megoldást találni mindenkinek. Így derült ki Helen – akinek két macskája van – vágya is, a stáb pedig rögtön hozzálátott a szervezéshez. Nem ez az első tetkója egyébként, harmincas éveiben varratott magára egy pillangót, csodás háttértörténettel:

Az akkori párom azt mondta, úgysem merem, úgyhogy persze, hogy bevállaltam.

A macskát egy közelben élő női tetoválóművész tervezte és készítette. Ennyit arról a közkeletű felvetésről a tetoválásellenesek részéről, hogy „gondolj arra, hogy néz majd ki öregkorodban!”.

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top