nlc.hu
Trend

Ismeretlen férfi nevét tetováltatta fenekére az anyuka

Ismeretlen férfi nevével a fenekén ébredt az anyuka, 10 év után megkeresné

Tetkóban ért véget a görbe este, tíz év után döntött úgy, hogy megkeresi az illetőt.

Külön rovatot nyithatnánk az őrült tetoválásoknak, de ez a sztori mindent visz – pedig a varrás pont nem is vészes. Történt ugyanis, hogy egy brit nő, Kaylie Williams, miközben Magalufban nyaralt a barátnőivel, fogta magát és egy férfi nevét tetováltatta a fenekére – úgy, hogy előtte még sosem találkoztak. Éppen egy bárban mulattak, amikor egy szokásos (értsd: vadul vedelő és pelenkát viselő) legénybúcsús csapatra lettek figyelmesek. A férfiak Cardiffból érkeztek, nem volt tehát gond, hogy megértik-e egymást, Kaylie pedig – őt idézve – „beszélgetős” kapcsolatba került egyikükkel.

Egy ponton a férfinak támadt egy zseniális ötlete: azt mondta, a nőnek, fizet neki 30 fontot, ha ott és akkor a fenekére tetováltatja a nevét. Nyilván a legokosabb az lett volna, ha elhajtja a fiút, de Kaylie részeg volt, fiatal, és úgy gondolta, miért ne – és már meg is volt a szerencsére apróbetűs tetkó a névvel:

Daniel Forde

Kylie Williams és a fenekére tetováltatott férfinév

Forrás: Twitter

Ez tíz éve volt, azóta sem találkoztak, még úgy sem, hogy egy hotelben szálltak meg. A férfi másnap hazament, a nő pedig nem kereste – megnyugtató, hogy nem is bánta meg a tetoválást, hiszen életének erre a boldog szeletére emlékeztette. Azóta azonban lenyugodott, anyuka lett, és most úgy döntött, ideje megkeresnie a rejtélyes férfit. Egyelőre nem sikerült neki, és azt sem tudja, mit mond majd neki, ha újra látja; azon gondolkozik, visszaadja-e a pénzt. Ha összejön a nagy találkozás, rögtön beszámolunk arról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top