nlc.hu
Trend

Kirstie Alley akkor és most

A kilókkal folyamatos harcot vívó, 71 éves Kirstie Alley árnyéka régi önmagának

A Nicsak, ki beszél-filmek 71 éves sztárja jócskán megváltozott az elmúlt években.

Kirstie Alley a ’80-as években kezdte intenzíven építeni színészi karrierjét, a Star Trek II: A Khan bosszúja volt az első jelentősebb munkája, a magyar nézők a Nicsak, ki beszél-filmekkel szerették meg igazán, ezekben az alkotásokban John Travolta oldalán játszott. Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendett a Cheers című sorozat, amelynek az egyik főszereplője volt. Karrierje során két Emmyt és egy Golden Globe-díjat kapott.

Kirstie Alley akkor és most

A színésznő 1983-ban (Fotó: Ron Galella/Getty Images) és Kirstie napjainkban (Fotó: Karwai Tang/Getty Images)

A 2000-es évek elteltével a színésznő népszerűsége csökkent, egyre kevesebb munkát tudott megszerezni magának, az elmúlt években csak néhány kisebb szerepben tűnt fel.

2010-ben elindult saját sorozata a Kirstie Alley’s Big Life (Nicsak, ki hízott meg?), mely bemutatja utazását és folyamatos küzdését a fogyással, illetve hogyan áll helyt egyedülálló, kétgyermekes anyukaként. 2013 őszén debütált új sorozata, a 12 epizódból álló Kirstie’s New Show, majd komolyabb szerepet vállalt a Scream Queensben is.

Kirstie Alley akkor és most

A színésznő 1990-ben (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection, Getty Images)

Kirstie még iskolás évei alatt egy nagy távoli unokatestvérével randizgatott, 1970-ben össze is házasodtak, de 7 év után elváltak. Második férje Parker Stevenson volt, akivel 1983-ban kötötték össze életüket. Házasságuk alatt – mely 1997-ig tartott – két gyermeket fogadtak örökbe, William True-t és Lillie Price-t.

Kirstie Alley folyamatos harcot vív a jojó-effektussal

A színésznő az egyike azon sztároknak, akiknek nem kell bemutatni, mi is az a jojó-effektus. A Nicsak, ki beszél? sztárja folyamatosan ellátta a bulvárlapokat hírrel, ugyanis állandó súlyingadozásai kifejezetten látványosak voltak. Amikor meghízott, együtt éreztünk vele, és bár nem egyszer azt nyilatkozta, jól érzi magát a bőrében több tíz kilós túlsúllyal is, folyamatos diétái nem ezt mutatták. Mondhatnánk, hogy a fogyókúrák nem voltak sikertelenek, hiszen nem egyszer látványosan lefogyott a színésznő, de hosszú távon eddig nem sikerült megtartania a súlyát.

Közösségi oldalán politizálásba kezdett – bár ne tette volna

Kirstie Alley leginkább a Twitteren tesz közzé olyan bejegyzéseket, amik sokaknál kivágják a biztosítékot. 

Két évvel ezelőtt, az amerikai elnökválasztás apropóján például kiírta, hogy a problémákat gyorsan megoldó Donald Trumpra szavazott.

„Donald Trumpra szavaztam. Azért, mert ő nem politikus. Négy éve is rá adtam a voksomat, pontosan ugyanezzel az indokkal. Ő gyorsan megoldja a dolgokat, és a gazdaságot is helyrerakja majd seperc alatt” – írta a színésznő a közösségi oldalára.

Természetesen az ukrán-orosz konfliktusról is kifejtette véleményét, ami óriási visszhangot váltott ki. Kirstie végül nem győzött szabadkozni, és jobbnak látta törölni Twitteren közzétett posztját.

Az internet azonban nem felejt, a rövid bejegyzés a következő volt: „nem tudom, mi az igazi vagy mi a hamis ebben a háborúban”. A bejegyzéssel szemben éles bírálatot fogalmazott meg például Maksim Chmerkovskiy, aki a Page Six szerint ezt írta a később törölt tweet alá:

„Kedves Kirstie, egy ideje nem beszéltünk, de tisztán emlékszem, hogy melletted voltam, miközben segélyszállító kamionokat szerveztél a Sandy hurrikán idején, és emlékszem mindarra, amit mondtál nekem olyan helyzetekről, amikben ártatlanok szenvednek. Ugyanerre az energiára van szükség most is.”

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top