nlc.hu
Trend

Random Shooting Day árverés

Down kóros gyerekeket támogat idén a Random Shooting Day

Fotóik árverése április 19-én lesz a Budapest Parkban.

Többször is írtunk már a Random Shooting Dayről, magát a projektet 2018 őszén mutattuk be. A Koczka köré szerveződő,  állandóan változó társulással kapcsolatban készült anyagok közül a legtöbben azt olvastátok, mikor a Görög Zita és Rea Milla modellekről készített képsorozatot mutattuk meg – ami a 100-ik Random fotózás volt. 

A projekt két legfontosabb tényezője, hogy csütörtökönként divat környéki emberek a szabad munka kedvéért készítenek egy fotósorozatot, a másik, társadalmilag fontos pedig az, hogy évente egyszer rendeznek a képekből egy kiállítást, ahol licitelni lehet a nyomatokra, a befolyt összeget pedig egy alapítványnak kapja. Az idei árverés a Budapest Parkban lesz április 19-én, a pénzt a Rejtett Kincsek Down Egyesülethez kerül.

Az eseményt Hajas László mesterfodrász nyitja meg, a fővédnök Balla Eszter, a kiállításon a ‘speakerkedést’ Eckü, a Hősök zenekar frontembere vállalta. 

Down kóros gyerekeket támogat idén a Random Shooting Day

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top