nlc.hu
Trend

Tavaszi divat moletteknek

5 tavaszi trend, ami telt idomokon is jól mutat

Olyan 2022-es tavaszi trendeket mutatunk, amik a kerekded formákon is nagyon jól mutatnak!

A 2022-es tavaszi trendekre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy unalmasak lennének!

Indigókék

Idén a liláskék mellett az indigókék óriási divat. Elsőre talán merész választásnak tűnhet ez a szín, de ha egyszer felpróbálod, egészen biztosan beleszeretsz. Az biztos, hogy ha ez mellett a szín mellett teszed le a voksodat, nem maradsz észrevétlen. Randira pont olyan tökéletes választás, mint délutáni, esti kiruccanáshoz.

kékruhás nő

Indigókékben feltűnő leszel (Fotó: Getty Images)

Mentazöld

A kékhez hasonlóan a mentazöld is divat idén, de nemcsak a színek, hanem a minták tekintetében is változatos a 2022-es év trendje. A 70-es éveket idéző minták idén nagyon divatosak, és ha jó a ruha szabása, kifejezetten előnyösek is. A mell alatt elvágott ruhák karcsúsítanak, és kifejezetten nőies lehetsz bennük.

nő a tükör előtt

Imádjuk a mentazöldet! (Fotó: Getty Images)

Farmerruha

A farmerruhák is divatosak az idén, ami azért is jó, mert a farmerruha már magában is annyira karakteres, hogy nem kell túlbonyolítani az aznapi szettedet. Nagyon jól illenek hozzá a sneakerek és az extra kényelmes mokaszinok is. Ha mégis feldobnád valamivel a ruhádat, akkor egy feltűnőbb nyaklánccal megteheted.

farmerruhás nő

A farmerruhával nem lőhetsz mellé! (Fotó: Getty Images)

Hosszított kabát

Ha telt vagy, akkor számodra a réteges öltözködés kifejezetten előnyös. Optikailag nyújtja az alakot, ha egy lenge ingkabátot, kardigánt vagy egy hosszabb kiskabátot is viselsz. Jó hír, hogy idén nem lesz nehéz dolgod, ha hosszított fazonú blézert keresel, mert újra divatba jöttek, ráadásul jóformán mindenféle színben.

korláton támaszkodó nő

A hosszított ingkabátok alapdarabok idén (Fotó: Getty Images)

Sportos elegancia

Habár idén abszolút a feltűnő színeké a főszerep, a pasztell árnyalatokról se mondj le! Tévhit, hogy annak, aki teltebb, csak fekete és sötét színű nadrágokat előnyös viselni, mert a hangsúly a szabáson van. A skinny nadrágok egyre inkább kezdenek a háttérbe szorulni, a helyettük most divatba jött fazonok pedig kifejezetten előnyösen mutatnak a gömbölyűbb formákon is.

Padon ülő nő

Egy blézerrel és egy hófehér sneakerrel kipipálhatod a sportosan elegáns megjelenést (Fotó: Getty Images)

Még több divat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top