nlc.hu
Trend
Báli ruhában tértek vissza iskolájuk romjaihoz a harkivi diákok

Báli ruhában tértek vissza iskolájuk romjaihoz a harkivi diákok

Az orosz invázió a ballagástól is megfosztotta a végzős harkivi diákokat, akik most visszatértek lerombolt iskolájukhoz.
Tüzérségi lövedékek becsapódása nyomán megsemmisült iskolaépület romjai Harkivban 2022. március 23-án

Visszatértek az iskolájukhoz azok az ukrán diákok, akiket az orosz-ukrán háború megfosztott attól, hogy a hagyományok szerint elballaghassanak.

A Twitteren Anna Episheva tett közzé egy fotót, amelyen az unokahúga látható egy piros estélyi ruhában a harkivi iskola romjai előtt.

A nő azt írja, hogy az unokahúgának idén kellett volna leérettségiznie, ezért ő és a barátai elegáns ruhákat vettek, és nagyon várták, hogy megünnepelhessék ezt a fontos napot. Aztán jöttek az oroszok, és a Harkivi bombázások során találat érte az iskolát.

Egy videót is közzétettek arról, ahogy a gyerekek az iskola romjainál voltak kénytelenek előadni azt a táncot, amelyet annyira vártak.

(Telegraph)

(Kiemelt kép: Tüzérségi lövedékek becsapódása nyomán megsemmisült iskolaépület romjai Harkivban 2022. március 23-án. Fotó: MTI/EPA-PAP/Andrzej Lange)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top