nlc.hu
Trend

Eugénia hercegnő tetoválása

Eugénia hercegnő tetoválást villantott

Valószínűleg Eugénia hercegnő a legmagasabb rangú tetoválással rendelkező tagja a brit királyi családnak.
Eugenie yorki hercegnő érkezik a londoni főpolgármester fogadására a londoni Guildhallba 2022. június 3-án, Londonban, II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségének részeként

A hétvégén nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepelték II. Erzsébet 70 éves uralkodását. A platinajubileumi ünnepségre Harry herceg és Meghan Markle is hazalátogatott Amerikából a gyerekeikkel együtt, Katalin hercegné és Vilmos herceg négyéves kisfia, Lajos herceg pedig csintalankodással szórakoztatta magát.

András herceg kisebbik lánya, a trónöröklési sorrendben 12. helyen álló Eugénia hercegnő is jelen volt az ünnepségen, és egész mással hívta fel magára a figyelmet. Amikor a Szent Pál-székesegyházban tartott hálaadó misére ment, egy kör alakú tetoválás villant ki a füle mögül.

A brit királyi családban ritkaságnak számít a tetoválás, ezért valószínű, hogy a 32 éves Eugénia hercegnő a legmagasabb rangú tetoválással rendelkező tagja a famíliának. Rajta kívül még Amelia Windsornak van köztudottan több tetoválása is, ő a királynő unokatestvérének unokája.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Paul ELLIS / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top