nlc.hu
Trend

25 milliós nézettségű narancshámozás a TikTokon

Megőrül az internet az egymozdulatos narancshámozástól

Olyan bájosan csodálkozott rá a lány a technikás mozdulatra, hogy elolvadt az internet. És akkor már tanult is valamit.
Narancshámozás

Anna Antonje TikTok-csatornája azzal lett népszerű, hogy más tiktokkerek életkönnyítő trükkjeit, magyarul: lifehackjeit lesi el és reprodukálja, több-kevesebb sikerrel. Az egyik videója különösen sikeres lett: míg korábban az egymilliós nézettségnek örülhetett, a narancshámozásról szólót majdnem 25 millióan látták már. Nem tudjuk, miért pont ezt, úgy tűnik, az internet valamiért rágerjedt a narancshámozásra.

Maga a hámozás semmi extra: valaki kettévág egy narancsot, majd egy mozdulattal kifordítja a héját, így hozzáférhető lesz a hús. Anna gyorsan leutánozza és láss csodát: sikerül neki. A lány eksztatikus örömmel nyugtázza, hogy győzött.

@anna.antonje

🧐 #lifehack

♬ Originalton – Anna

A kommentelők persze odáig vannak (kivéve pár fárasztó, nagyokos nyomingert), és titokban mi is kipróbáljuk majd. Tanulság egyébként nincs, legfeljebb annyi, hogy az internet még mindig fura hely. Ezt mondjuk eddig is tudtuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top