nlc.hu
Trend

Hatalmas a korkülönbség, mégis nagyon boldogok

26 év korkülönbség van köztük, és 20 éve tart a boldog házasságuk

A 26 év korkülönbséget sokan nem nézték jó szemmel, amikor 20 évvel ezelőtt összeházasodtak. De nem érdekelte őket az idegenek ellenségeskedése.

Ben (71) és Allison Hornsby (45) 1998-ban találkoztak először – alig néhány évvel azután, hogy Allison befejezte a középiskolát -, amikor Ben a USPS postásaként kézbesítette a postát a zálogházba, ahol a nő dolgozott. Immár 24 éve vannak együtt, ebből 20 éve házasok. Allison szerint a házasságuk erős, és Ben “királynőként bánik vele”.

szerelem, házaspár

A kép csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

24 évvel ezelőtt, amikor találkoztak, a nő egy zálogházban dolgozott, Ben pedig a postás volt.

2002 januárjában házasodtunk össze, és már 20 éve tart a kapcsolatunk. Hármas ikrek (fiúk) és egy ikerpár (egy lány és egy fiú) szülei vagyunk. A hármasikrek 19 évesek, az ikrek pedig 15 évesek. – mesélte Allison a Metro-nak, hozzátéve: „Öt gyermek felnevelése, különösen az azonos korúaké, kihívást jelentett, de egyben kifizetődő is volt. Amikor még csecsemők voltak, Ben postai útvonalán laktunk. Ebédre hazajött, és pelenkát cserélt” – emlékezik vissza Allison, és azt meséli, hogy mióta a férje nyugdíjas még inkább ki tud teljesedni apaként.

Mindketten úgy érezzük, hogy a gyermekeink két különböző generáció egyedülálló hatása alatt nőttek fel. A korkülönbség nagyon természetes a gyermekeink számára. Úgy neveltük őket, hogy nyitottak és befogadóak legyenek.

magyarázta a lapnak.

A korkülönbségük és az idegenek időnkénti durva megjegyzései ellenére Allison és Ben családja, valamint barátai támogatják kapcsolatukat. „A nővérem elfogadja és szereti Bent. A barátaim mindig is támogató rajongói voltak a szerelmünknek. Ben családja mindig is nagyon szeretetteljes és elfogadó volt velem és a kapcsolatunkkal kapcsolatban” – mondta Allison.

A korkülönbség ma már egyáltalán nem ritkaság, a magyar sztárvilágban is akadnak párok, akik a közöttük lévő nagy korkülönbség ellenére is kijönnek kiegyensúlyozott kapcsolatban, házasságban élnek. Róluk itt írtunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top