nlc.hu
Trend

Azzal piszkálják a 48 éves nőt, hogy sokat mutat magából

A négygyerekes anyát azzal piszkálják, hogy túl öreg ahhoz, hogy ilyen sokat mutasson magából

A 48 éves Rose Cordeiro a közösségi médiás képein sokat mutat magából, és emiatt rengeteg támadást kap. Főképp az életkorával piszkálják.
Rose Cordeiro

Rose Cordeiro elég aktív a közösségi médiában, bár a maga 22 ezer fős Instagram és 54 ezres követőtáborával csak mini-influenszernek mondható. A nő elsősorban olyan videókat oszt meg magáról, melyeken vidáman táncol, ráadásul nem titkolja a jó formában lévő testét sem. Sok videón visel tangát, kiemeli a dekoltázsát és többnyire olyan ruhákat választ, melyek kiemelik a csodás alakját. Ezt persze rengetegen csinálják az Instagramon, Rose-t valahogy mégis sokan kipécézték magukat pusztán azért, mert mindezt négy gyerekes anyukaként, 48 évesen csinálja – írja az au.lifestyle.yahoo.

Sokan támadják őt azzal, hogy ciki ebben a korban így vágyni a figyelemre, ahogy az is, hogy ennyi idősen ilyen sokat mutogatja a testét.

Szinte üvölt azért, hogy figyeljetek rám, mert a férjem nem figyel!

– hangoztatta az egyik kritikusa. Azt is megjegyezték neki, hogy túl szép ahhoz, hogy semmit ne bízzon az emberek képzeletére, de vádolták már meg azzal is, hogy esténként biztosan egy sztriptízklubban táncol. Rose-t főleg nők kritizálják, közülük is az olyan Karen típusúak, akik meg akarják neki mondani, hogyan illene öltözködnie. Rose azonban jól érzi magát az általa hordott ruhákban.

Nem öltöznék úgy, ahogy a társadalom szerint egy 48 éves nőnek öltöznie kell. Az nem én lennék, és nem érezném jól magam benne. Az öltözködésedet ne az életkorod határozza meg!

Rosenak van egy 25 éves lánya, és ha együtt mennek ki valahová, sokszor a nővérének vagy a barátnőjének nézik az emberek. Persze a közösségi médiában nem csak kritikusai vannak, sokan követik, kedvelik és dicsérik is őt, sokszor megjegyezve, hogy sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál. Úgy érzi, az emberek csak féltékenyek arra, hogy önmaga lehet és jól érzi magát a bőrében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top