nlc.hu
Trend

Nagyon lefogyott Demcsák Zsuzsa

Elképesztően lefogyott Demcsák Zsuzsa

Bár azt írta, a fotó készítése után éppen egy lábos levest készült megenni.

Két hete osztotta meg a hírt Demcsák Zsuzsa, miszerint válnak férjével, Krishannal. Ugyan a hír nem mindenkit ért váratlanul, hiszen hónapok óta lehetett tudni, hogy a pár nehézségekkel küzd, mivel a munka szét választotta őket és sokáig voltak távol egymástól. A műsorvezető eleinte bizakodóan nyilatkozott, miszerint szeretnék megoldani, hogy legyen idejük együtt, végül mégis az elengedés mellett döntöttek. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Instagram)

Zsuzsa a Farm VIP vezetésével tér vissza a képernyőre, melyről most egy fotót is megosztott közösségi oldalán. A vidéki táj gyönyörű, de sokaknak szemetszúrt, hogy rengeteget fogyott a műsorvezető. Az, hogy a kapcsolatába keletkezett nehézség viselte-e meg ennyire, vagy szándékosan szabadult meg pár kilótól, nem tudni, bár a fotó mellé éppen az ebédjét említi meg. 

Az időjárásra ma sem lesz panasz, de az első dolgom otthon az lesz, hogy megeszem édesanyám húslevesét. Egy lábossal belőle” – írja a bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top