nlc.hu
Trend

Sikeres brit bikinimodell lett egy magyar anyuka - videó

Sikeres brit fitneszmodell lett egy kétgyermekes magyar anyuka – videó

Komoly átalakuláson ment át a kétgyermekes édesanya, Harvey Blanka.

Súlyfeleslege és a világjárvány indította el a professzionális sport útján Harvey Blankát, aki kétgyermekes családanyából fitneszsztárrá vált Nagy-Britanniában. Két év alatt 32 kilót fogyott, több hazai és nemzetközi versenyen is részt vett. Ma már az angol válogatott tagja, legutóbb Los Angelesben állt színpadon, és a külföldi sajtó is felfigyelt rá, számolt be Blanka nem mindennapi történetéról az RTL Fókusz. 

Blanka csupán 18 éves volt, amikor kiköltözött Nagy-Britanniába, egy szállodaláncnál kezdett el dolgozni, és sikerült olyan életet teremtenie magának, amire szerinte itthon még a fővárosban sem lett volna lehetősége. Most már szülei is kint élnek, sőt, még a bátyja is egy utcában lakik velük a családjával.

Harvey Blanka arról is mesélt, hogy milyen áldozatokat kell hozni bikinimodellként, a versenyek előtt nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik, és ilyenkor nagyon hiányoznak neki a finom magyar ételek, de szerencsére a megmérettetések után nyugodtan megjutalmazhatja magát kedvenc finomságaival. 

Nő az edzőteremben

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top