nlc.hu
Trend

Nagyon kigyúrta magát a 60 éves nagypapa

Elképesztő átváltozáson ment keresztül a 60 éves nagypapa

Az angol férfi új étrenddel és céltudatos edzésmunkával egyetlen év alatt teljesen átváltozott.
Steve Ramsden az életmód váltás előtt, és utána kigyúrt testtel

Egy 60 éves nagypapa úgy kipattintotta magát, hogy a feleannyi idősek számára is inspiráció jelent, ha életmódváltásról van szó.

A Leedsben élő Steve Ramsden egy évvel ezelőtt túlsúlyos volt, a cukorbetegség határán egyensúlyozott, és magas volt a koleszterinszintje. A mentősként dolgozó férfi megváltoztatta az étrendjét, és rendszeresen eljárt az edzőterembe.

A kitartása és a munkája meghozta a gyümölcsét, 100 kilóról 72 kilóra fogyott, és olyan izmos lett, mintha tíz éve kondizna.

Az átváltozásban annak is nagy szerepe volt, hogy Steve fia egy edzőterem tulajdonosa, így sokat segített apjának. „Úgy éreztem, mintha idősebb korára elvesztette volna a céljait és az önbizalmát – mondta a fia, Dan. – Végigcsinált egy intenzív 12 hetes kurzust, és végig nagyon fegyelmezett volt. Leadott néhány kilót, majd elhagyta az ivást és a rossz ételeket. A kor csak egy szám, és apám életének megváltoztatása volt az eddigi legnagyobb eredményem.”

Természetesen Steve is nagyon büszke az átalakulásra, nemrég nyitott egy Instagram-fiókot is. „Néha olyan embereket viszek a mentőautóban, akik fiatalabbak nálam, de nem olyan egészségesek, mert nem vigyáznak magukra” – mondta a 60 éves férfi.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Instagram/rambosixty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top