nlc.hu
Trend

Átalakulás válás után

Elképesztő átalakuláson ment át válása után a 42 éves nő

Üresnek és kimerültnek érezte magát a blackpooli Emma Sheppard, miután véget ért tizennyolc éves házassága. Ám nem adta fel, edzőterembe kezdett járni és létrehozott egy Tinder-fiókot.
nő tükör

A negyvenkét éves Emma Sheppard 2020-ban, tizennyolc év után szakított férjével, ami miatt „értéktelennek” érezte magát, mint nyilatkozta a Daily Mailnek. Azt mondja, feleségként túlterhelt volt, és nem volt békében sem önmagával, sem a környezetével.

Ám csupán két évébe telt, hogy az élete teljesen megváltozzon. A kétgyerekes édesanya csatlakozott egy edzőteremhez, és lemondott a gyorsételekről – ehelyett egészséges ételeket evett, amelyeket otthon főzött. Ahogy kicsit formába hozta magát, regisztrált a Tinderen, ahol rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

A hihetetlen változásról ITT nézhettek képeket.

– Nagyon boldog vagyok most, hogy fordítottam a sorsomon. Csodálatosnak érzem magam, olyan ez, mintha a szépség valóban belülről fakadna. Azelőtt mindig csak keményen dolgoztam, és mindig másokkal törődtem. De egy nappal azután, hogy elváltunk, rájöttem, hogy rajtam a sor.

Emma még a kétezres évek elején, huszonkét évesen ment férjhez. Erről azt mondja, egy életre tervezett. – Nekem csak ő létezett, a lányaink és a munkám. Úgy éreztem, ezzel minden rendben – mondja. Ám a kapcsolat néhány éve elkezdett tönkremenni, és a férje 2021 januárjában elköltözött tőle. – Először nagyon rosszul éreztem magam, teljesen összetörtem. Értéktelennek éreztem magam. Még pánikrohamaim is voltak. Egyfolytában dolgoztam, hogy ki tudjam fizetni a számlákat, és csak túléltem. Egy nap felébredtem, és arra gondoltam: – Erős nők családjából származol. Szabad vagy, és változtathatsz az életeden.

Emma azt mondja, hogy kezdetben, miután meghallgatta Katy Perry Roar című számát, úgy döntött, hogy továbblép. Először a gardróbját alakította át. Szokásos fekete cuccait és nadrágjait szoknyákra, magas sarkú cipőkre és élénk színű kabátokra cserélte. Először kezdett vörös rúzst használni, és napi húsz szál cigijét négyre csökkentette. Hetente ötször ment konditerembe, súlyzózott és kardiózott.

– Most már minden teljesen másképp van velem kapcsolatban. Az emberek azt mondják, hihetetlenül nézek ki a korábbiakhoz képest, és szerintem ez azért van, mert belül kiegyensúlyozott vagyok. – A legfurcsább az, hogy tényleg azt hittem, boldog vagyok, amikor összeházasodtunk. Azt hiszem, valójában csak az hajtott, hogy mindenkiről gondoskodjak. Most viszont egyfolytában mosolygok. És ez még csak a kezdet.

Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top