nlc.hu
Trend

Hihetetlen átalakulás

Elképesztő átalakulás – erre képes a smink, ha igazán előnytelen a külsőd

„Engem Mr Bean lányának hívnak a smink nélkül…, a férfiak pedig azt mondják, amikor látták az átalakulásomat, hogy többé nem bíznak a nőkben.”
smink

Ami a stílus- és szépségikonokat illeti, Mr. Bean nem áll épp a lista élén. Így amikor Fabiola Baglieri megkapta a „Mr Bean lánya” beceneve, nem igazán tudott örülni neki – írja a The Sun.

– Képzeld el, hogy Mr Bean lánya vagy… micsoda rémálom! – írta a TikTok-on közzétett, sminkmentes videóban.

De ahelyett, hogy készséggel elfogadta volna az összehasonlítást, Fabiola elképesztő újjászületéseiről készült videókat osztott meg a közösségi oldalon – az átalakulások szinte hihetetlenek.

“300% smink! A smink csodákat tesz! Nem bízhatok a lányokban!” – kommentálta az egyik srác, Fabiola pedig ezt a megjegyzést használta egy másik TikTok-videó alapjául, amelyben sminkmentesből egy elbűvölő, vörös rúzst viselő szexi démonná változtatta magát.

A videóhoz valaki ezt írta: „Gyönyörű sminkkel, és anélkül is. Nem mindenkinek van szüksége sminkre, hogy magabiztosnak érezze magát. Néhányan közülük művészetként tesszük. Őrült tehetsége van. Tisztelet neki!”

Mások szerint Fabiola sminkkel direkt elcsúfította magát az átalakulás előtti videóban, hogy még rosszabbul nézzen ki, és látványosabb legyen a művelet.

Másvalaki így érvelt: „Tökéletes bemutatója annak, hogy a smink hogyan javítja az arcvonásokat ahelyett, hogy megváltoztatná azokat.”

A 18 éves lány a hihetetlen videóival hatalmas rajongótábort vonz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top