nlc.hu
Trend

Kínai sminkes átalakításai

Felismerhetetlenné sminkeli az embereket ez a kínai sminkes

Hátast dobunk az eredményeitől.

Imádják a közösségi médiában a Tuzi (Nyúl) néven ismert kínai sminkest, aki úgy átalakítja a vendégeit, hogy lehetetlen felismerni őket. Rendszeresen posztolja a lenyűgöző sminkátalakításait, melynek eredményeképpen évtizedeket letagadhatnak a kisminkelt személyek.

Tuzi annyira népszerű, hogy már több mint 5,5 millió követője van. Egyik legnépszerűbb videója az, amely azt mutatja be, hogyan varázsolt át egy 72 éves asszonyt fiatal nővé. Nem használ se szűrőt, se digitális fejlesztést, a végeredmény pedig valóban lenyűgöző.

smink

Előtte, utána – Forrás: TikTok / @ituzi1

A kínai sminkes már akkor népszerűségnek örvend, hogy már külön sminkes stábja is lett azért, hogy eleget tudjon tenni a felkéréseknek, megkereséseknek, mivel az egész országból érkeznek hozzá vendégek, hogy ő készítse el a sminkjüket.

Korábban amúgy bemutattunk egy idős hölgyet, aki Mariah Careynek sminkelte át magát. Sarah Andres ugyancsak a TikTokon népszerűsítette sminktudományát, és amit kihoz az „alapanyagból”, az valóban a csodák kategóriájába sorolható. De arról is közzétettünk már elképesztő videót, hogyan alakul át husky kutyává egy sminkmester gazdi.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top