nlc.hu
Trend

Egy másik nőt varázsolt magából a profi sminkes

Sminkes varázslat: hihetetlen, de ebben a videóban végig ugyanaz a nő látható

A kommentelők alig akarják elhinni, hogy a videó elején és a végén ugyanaz a személy látható, csak a smink miatt változott át.
Egy profi sminkes átváltozása

Alig 10 nap alatt több mint 3,3 millió megtekintést ért el egy sminkes videó a TikTokon. Bár a neten rengeteg hasonló felvétel van, a Sarah nevű amerikai nő átváltozása minden túlzás nélkül bámulatos.

A nő az egészségbiztosításban dolgozik, egy fogyatékkal élő lányt nevel, és már unokája is van, holott még csak 45 éves. És elképesztően profi sminkes. A kommentelők alig akarják elhinni, hogy a videó elején és a végén ugyanaz a személy látható.

A videó elején kócosan, táskás szemekkel jelenik meg, majd azt átváltozás után szőke diszkókirálynővé varázsolja magát. Közben pedig láthatjuk az átalakulás fontosabb mozzanatait. Tényleg elképesztő!

A sminkkel tényleg szinte bárkinek a bőrébe belebújhatunk, egy tehetséges sminkmester például azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy olyan sztárokká változtatja magát, mint Taylor Swift vagy Billie Eilish.

(24.hu)

(Kiemelt kép: TikTok/sarahthesassystoner)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top