nlc.hu
Trend

Így fiatalít magán sminkkel 25 évet egy tiktokker

Nem mindenkinek tetszik a nő hatalmas átváltozása, amit sminkkel ér el

Sokan támadják, sokan dicsérik a nő sminkes átváltozásait.
Sminkkel fiatalítja magát az influenszer.

Patricia Lichtenberger azzal került be a hírekbe, hogy olyan sminkelési trükköket mutat, amelyekkel a rajongói szerint évtizedekkel fiatalabbnak tűnik. Eddig több mint 46 000 megtekintést és több ezer kedvelést ért el videóival Patricia, aki ügyesen változtatja meg az arcát. Bár nem mindenkinek tetszik a végeredmény.

“Amikor elkezdtem közzétenni a sminkes videóimat, az emberek csúnyának neveztek, vagy azt mondták: “Mi baj van az arcoddal?”” – mondta a texasi származású, de Kansasban élő Patricia a NeedToKnow.co.uk-nak. Volt, aki azzal vádolta, hogy catfish, azaz kamu az átalakulása, a profilja.

Míg mások azt mondták: “Ez elképesztő, ez nem egy szűrő?”

“Én az 50-es éveimben vagyok, szeretném tudni, milyen sminket használsz?” – írta egy újabb hozzászóló.

Patricia a testpozitivitás népszerűsítése érdekében mutatja be a különbséget a természetes és a sminkelt arca között. Már nem érdeklik a negatív kommentek, a rajongói támogatják őt, és ez neki elég.

“Nincs olyan, hogy tökéletes” – mondta az influenszer.

A férfiakat is meg lehet fiatalítani: bámulatosan megfiatalított egy idős férfit egy borbély: a 77 éves vendégéből egy fess fiatalember faragott, aki 27 évesnek néz ki. Itt tudtok róla többet olvasni.

Via: 1,2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top