nlc.hu
Trend

Rászóltak a fitneszteremben, mert túl szexi

Megszólták a lány edzőruháját: „Azért történt, mert túl szexi vagyok”

Szerinte egyáltalán nem mutatott magából túl sokat, mégis rászóltak, hogy öltözzön másképp, ha edzeni jön.
szexi fitneszruha

A TikTokon rendszeresen posztoló fitnesz-influenszernek egyszerűen nem fért a fejébe, miért érhette szó a ház elejét. Végül arra a megállapításra jutott, hogy ez csak azért történhetett, mert túl izgatóan fest az edzőszettjében.

Egy videóban fejtette ki méltatlankodva, milyen rosszul érintette, hogy megszólták a tornaruháját. Pedig nem mutat magából túl sokat, s hogy erről a követői is meggyőződjenek, körbe is fordult, hogy előlről és hátulról is szemügyre lehessen venni az öltözékét.

„Mégis miért szóltak rám a ruhám miatt? Csak nem azért, mert túl szexi vagyok?” – bukott ki belőle a végső következtetés, ami aztán igazi kommentlavinát indított el.

Egy követője azt írta: „Viccesek, az egyszer biztos!”, majd egy másik folytatta: „De hiszen minden kritikus testrészedet ruha fedi!”, a sokadik hozzászóló pedig így ironizált: „Tényleg felháborító, hogy ország-világ láthatja a felkarodat!” 

Fotó: TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top