nlc.hu
Trend

Oroszlános cicatáska

Zsákbamacska: egy táska, amiben mindenki cicája oroszlán lehet

Divatos és praktikus egyben az oroszlános cicatáska.

Négy színben – kék, zöld, világosszürke és sötétszürke – kapható ez a vászontáska, amely lehetővé teszi a kis házi kedvencek stílusos, de egyben biztonságos szállítását. A táska egyik oldalára egy oroszlán plüss sziluettje került, bolyhos sörénnyel és farokkal.

A legjobb az egészben, hogy amikor a macskát beletesszük a táskába, kidughatja a fejét a kis nyíláson, hogy megfigyelje a körülötte lévő világot. Így pedig úgy fog kinézni, mintha oroszlánsörényt viselne.

oroszlános cicahordozó

Fotó: etsy.com

Annak érdekében, hogy a cica biztonságban maradjon a táskában, az üzlet azt javasolja, hogy rögzítsék a vásárlók a mellékelt biztonsági hevederkampót a cica nyakörvéhez. Ezután élvezheti mindenki a sétát.

Az oroszlános macskatatyó két különböző méretben kapható, a nagyot 4 kg alatti macskáknak ajánlják, míg az extra nagyot a 4 és 6 kiló közötti macskáknak. Egy Maine Coon így biztosan nem fér bele, de hát az már önmagában is egy oroszlán.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top