nlc.hu
Trend

Egy majom készítette el a férfi tetkóját

Itt a világ első olyan tetoválása, amit egy majom varrt a viselőjére!

Nem lemosható vagy felszívódó tetoválásról van szó, hanem olyanról, amit tényleg örökre megmarad!
majom varrt tetoválást egy férfira

A merész vállalkozásra egy venezuelai tetoválóművészként is ismert tetoválóművész adta a fejét, amivel igen nagy port kavart: a fiatal férfi legújabb tetkóját egy majom készítette el.

A Funky Matas névre hallgató influenszer nem szenved hiányt tetoválásokból, jelenleg Guinness-rekordot is tart a legtöbb, hátán viselt tetoválásnak köszönhetően. Több mint 220 ábrát varratott magára, a legkülönlegesebb mind közül valószínűleg a legfrissebb tetkója, amit egy kis majom készített el.

Ahogy közösségi oldalán írta, a mutaványra azért kerítettek sort, mert azt akarták, hogy az állat készítse el legújabb projektjének logóját: bár a tetoválás nem sikerült túl művészire, elkészítésének módja mindenképpen egyedülálló.

Az emberek többsége odáig volt a videó láttán és a majom intelligenciáját méltatták, akadtak azonban szép számmal olyanok is, akik kritizálták az influenszert. Szerintük csak figyelemfelkeltésből használta az állatot, amit higiéniai szempontok miatt is szerencsésebb lett volna elkerülni.

Funky Matas mindenkit megnyugtatott, hogy a higiéniára maximális figyelmet fordítottak, és a különleges tetoválás elkészítése során nem esett baja sem a majomnak, sem neki.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top