nlc.hu
Életmód

Elfuserált Wednesday tetkó

Egy férfi magára tetováltatta Wednesday-t, bár inkább ne tette volna

Addig nem is nevezhető igazán sikeresnek egy sorozat, ameddig nem készít valaki egy elfuserált tetkót a főszereplőről.
Elrontott Wednesday tetkó

Futótűzként terjed az interneten egy férfi Wednesday Addams tetoválása: a kép Jenna Ortega verzióját akarja mintázni, nem sok sikerrel.

Az internet népe rögtön szétszedte az ismeretlen tetoválót, sokak szerint pedig az alak inkább hasonlít Samuel L. Jacksonra, mint mindenki kedvenc morcos boszorkányára. Ha a tetkó gazdája szereti a Wednesday mellett a Ponyvaregényt is, akkor esetleg különleges egyvelegként működhet az alkotás.

„Ez történik akkor, amikor meghallod, hogy Samuel L. Jackson is pályázik a Wednesday főszerepére” – kommentálta a művet egy twitterező, mások pedig úgy vélték, hogy így festhetett a színész fiatalon, jelmezben.

„Ez inkább Samuel Addams, nem? LOL” – gonoszkodott egy másik felhasználó.

A sikersorozatok és filmek esetében egyébként nem ritka az, hogy egy-egy karakter vagy jelenet beindítja a rajongók fantáziáját: ezek például a legmenőbb Marveles tetkók, de olyan örültek is akadnak, aki Will Smith pofonját vagy Harry Styles fejét varratták magukra.

A tetoválásoknál persze nem árt ügyelni arra, hogy megbízható művészt válasszunk és jól megnézzük a mintát varrás előtt, különben úgy járhatunk, mint G. w. M. akit tavaly nyáron szétkaptak a kommentelők egy helyesírási hibás tetkó miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top