nlc.hu
Család

Gyermeke neve miatt kritizálták ezt az édesanyát

Különleges nevet választott a kislányának, az internet egy emberként háborodott fel rajta

A kommentelők nem kímélték a többgyermekes anyukát, aki mindig egyedi nevet választ.

Az interneten sokan kritizálták az anyukát, aki elárulta, hogy milyen különleges nevet adott újszülött kislányának. A baba, aki október utolsó napján, vagyis halloweenkor jött világra, a Wednesday nevet kapta, és igen, az Addams család tagja miatt választotta ezt édesanyja.

Katie Adams elmondta, nem a Netflix sorozata adta az ihletet, már akkor meghozta a döntést, amikor kiderült, hogy kislánya mikor fog megszületni. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy gyermeke nevét másként betűzik, mint Addamsék lányának a nevét, a kisbabát hivatalosan ugyanis Wednesdaigh Adamsnek hívják, és idősebb testvéreinek is hasonlóan érdekes neve van, az ő keresztnevük ugyanis Ma’Kynnleigh, Emma’Leigh és Jaxx’syn.

Laptopon megy a Wednesday sorozat

Fotó: Romain Longieras / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Miután Katie Adams a Twitteren is megosztotta, hogy megszületett kislánya, kapott hideget és meleget. Van, aki megjegyezte, az, hogy így írják a kicsi nevét, nem változtat azon a tényen, hogy egy napról (Wednesday magyarul szerdát jelent) vagy egy fiktív kislányról nevezték el. Volt, aki azt írta, biztosan nem lesz könnyű a gyereknek ilyen nevekkel, ő ezt tapasztalatból tudja, volt, aki szerint az eredeti szót is nehéz lebetűzni, és előre sajnálja a kislányt, más pedig azért kérte ki magának ezt a névválasztást, mert ő is október 31-én született.

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top