nlc.hu
Trend

Lady Gaga fehér szemceruzás sminkrrükkje

Lesd el Lady Gaga pofonegyszerű sminktrükkjét!

Te használsz fehér szemceruzát? Mostantól fogsz!

Lady Gaga rendszeresen alkalmazza azt az egyszerű, de annál látványosabb sminktrükköt, mely utoljára a kilencvenes években ment igazán nagyot, az elmúlt időszakban azonban a TikTokon újra felkapottá vált: a fehér szemceruza használatáról van szó. 

Lady Gaga a velencei filmfesztiválon

Lady Gaga a velencei filmfesztiválon (Fotó: Getty Images)

„Gaga és én évek óta használjuk ezt a trükköt a fellépéseken, hogy a közönség messziről is lássa a tekintetét”   – magyarázta a világsztár sminkese, Sarah Tanno az E! Newsnak.  

Így használd!

A fehér szemceruzával kihúzhatod szimplán az alsó vízvonalat is, már ezzel is sokkal nyíltabbá válik a tekinteted. Ha azonban ennél is hangsúlyosabbá akarod tenni a szemeidet, akkor a vonalat vidd tovább a külső szemzugon túlra, majd keretezd valamilyen más színnel is. A legkézenfekvőbb, ha az alsó pillasor tövében, a fehér vonallal párhuzamosan vékonyan húzol egy sötét, fekete vagy barna vonalat is, majd szempillaspirált is használsz.

Lady Gaga

Rendszeresen használ fehér szemceruzát (Fotó: Instagram)

A smink másik, némileg extravagánsabb verziója, ha a sötét és a világos csíkot felcseréled, vagyis a vízvonalat húzod meg feketével vagy barnával, és szempillatő vonalába kívülről kerül a fehér csík. Az ilyen típusú alsó kontúrozás tökéletes kísérője lehet egy cicás tusvonalnak.

Itt szerezheted be

Fehér szemceruzát több sminkmárka kínálatában is találsz. Nekünk ezek a kedvenceink:

Fehér szemceruzák
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top