nlc.hu
Trend

Dialízishez való felsőt tervezett édesapjának

Tervezett egy felsőt, hogy édesapja ne fázzon a dialízis alatt

Mina Fox pedig sokat tanult a rengeteg hozzászólásból, amit azóta kapott.

Az 54 éves Sean Sheltonnak dialízisre kell járnia, és sajnos csak nagyon drágán sikerült olyan felsőrészt találnia, amit felvehet a kezeléshez. Lányának elmondta az ötletét, miszerint jobb megoldás lenne, ha cipzárakat varrnának a dzsekik ujjára.

Mina Fox, aki ruhatervezéssel foglalkozik, úgy döntött, megpróbál olyan ruhadarabot alkotni, amit édesapja felvehet a dialízishez, vagyis amiben nem fog fázni és ami megkönnyíti az egészségügyi dolgozók munkáját is, mert könnyen hozzáférhetővé teszi a karokat. 

Sean Shelton a lánya által készített melegítőfelsőben

Sean Shelton a lánya által készített felsőben. (Fotó: Profimedia)

„Amikor odaadtam neki az első kapucnis felsőt, nagyon, nagyon tetszett neki, és rávett, hogy még vagy hatot készítsek belőle. Nagyon szívesen viseli ezeket a felsőket, egyszerűen odavan értük, és mindenkinek elbüszkélkedik velük” – meséli Mina Fox, aki nem is gondolta volna, hogy milyen visszhangja lesz annak, ha a Twitteren megoszt néhány képet édesapjáról, aki az ő kreációját viseli. 

A sok pozitív visszajelzés, amit a posztja után kapott, pedig nemcsak abban erősítette meg, hogy milyen remek ötlet volt elkészíteni ezeket a felsőket, hanem nagyon sokat tanult arról is, hogy mások hogyan élnek azzal az egészségügyi problémával, amiben édesapja is szenved. „Érzékeny ember vagyok, könnyen meghatódok, így nagyon sokat sírtam. Amikor az emberek elmondják nekem, hogy min mennek keresztül, különösen, ha azzal tudok is azonosulni, attól nagyon elérzékenyülök” – tette hozzá. 

Mina Fox és édesapja, Sean Shelton

Fotó: Profimedia

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top