nlc.hu
Trend

Csak jobblábas cipőket loptak el a cipőboltból

200 cipőt loptak el a cipőboltból, mind jobblábas volt

A betörés Peruban történt, a béna tolvajok akcióját biztonsági kamera rögzítette.

Nem épp Ocean’s Elevenre hajazó, kifinomult rablási akcióra került sor Peruban, ahol egy éjszaka a bűnözők feltörték a bolt redőnyén található lakatot, és bejutottak az üzletbe. Különböző márkájú edzőcipők dobozait markolták fel, majd leléptek a nagyjából 4,4 millió forint értékű áruval. A gond csak az – mármint a tolvajok szempontjából –, hogy kizárólag jobblábas cipőkkel távoztakírta meg a Telex.

Cipők

Cipőt a cipőboltból (Fotó: Pixabay)

Persze lehet röhögni a lúzer rablókon, akik nyilván nem sokra mennek majd, amikor megpróbálják eladni a jobblábas edzőcipőket, de ettől még a boltnak nagyon is komoly kárt okoztak, ugyanis ők sem tudnak majd mit kezdeni a náluk maradt ballábasokkal.

A helyi rendőrfőnök szerint nem lesz nehéz a nyomukra bukkanni, ugyanis a nyomozásban nemcsak a biztonsági kamerák felvételei segítik a rendőröket, hanem az is, hogy az elkövetők a helyszínen ujjlenyomatokat is hagytak. Érdekesség, hogy nemrég hazánkban valaki egyetlen pár cipő ellopásával nagyobb kárt okozott: a cipő értékét ugyanis 4,5 millió forintra becsülték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top