nlc.hu
Trend

A fűző megváltoztatta Elle Fanning testét

A fűző megváltoztatta Elle Fanning testét

A 25 éves színésznő a címszereplő orosz cárnőt alakítja a harmadik évadban.

Elle Fanning az Insider interjújában arról beszélt, hogy a fűzőviselés miatt teste „ijesztő módon” átalakult. A kényelmetlen ruhadarabot a Nagy Katalin-sorozatban viselte. A 25 éves színésznő, aki a címszereplő orosz cárnőt alakítja a harmadik évadban, elmondta, hogy már hozzászokott a kényelmetlen ruhadarabhoz.

Elle Fanning

Fotó: YouTube

A sorozat képi világa csodálatos, rendkívül erős az apró részletekig kidolgozott jelmezekben (amelyek tavaly Emmy-díjat nyertek), azonban arról csak kevés szó esik,  hogy a gyönyörű kosztümök alatt viselt fűző nemcsak kényelmetlen, hanem nehezíti a színészek légzését is. Szélsőséges esetben akár a belső szervek is elmozdulhatnak miatta.

Bár Fanning nem számolt be extrém tünetekről, elmondta, hogy minden évad elején megfigyeli, ahogy teste újra alkalmazkodik a fűző viseléséhez, és ennek köszönhetően képes szinte bármilyen mozdulatot végrehajtani a jelmezében, beleértve a futást és hátrahajlást is.

(hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top