nlc.hu
Trend

Öt nyári fonott haj

Gyors és stílusos: 5 nyári fonott haj

Ami a nyári frizurák műfaját illeti, van néhány, ami soha nem megy ki a divatból. Tipikusan ilyen a fonott haj, ami ma már nemcsak a hosszúhajúak privilégiuma.
Vörös hajú nő dús fonott hajjal pózol háttal

Nyakunkon a jóidő, hamarosan keblünkre ölelhetjük a forró nyarat, felvehetjük legkedvesebb nyári szettjeinket, ékszereinket, jöhetnek a trendi nyári sminkek és manikűrök, és persze nem hiányozhatnak a felszabadító, laza, könnyed nyári frizurák sem. Utóbbi műfajban idén nyáron is nagy divat lesz a fonat, ami akkor az igazi, ha gyorsan megvan. 

Aki nem tudja, milyen fonatot válasszon, keressen rá a hosszú hajú sztárok Instagram vagy TikTok oldalára, Gigi Hadid, Billie Eilish, Hilary Duff, Kim Kardashian vagy épp Hailey Bieber posztjai között mindig akad néhány gyorsan elkészíthető stílusos fonott haj.  

Jó hír, hogy a világháló, pláne a TikTok csordultig van DIY videókkal, ahol a legbonyolultabb fonott hajak elkészítésére is fény derülhet. Aki semmi kedvet nem érez a tanuláshoz, készítsen egyszerű copfokat, és lazán fonja be azokat. Ha egy kevéske kísérletező kedv azért szorult belé, a fonathoz csapjon hozzá egy finom kendőt, netán egy láncot, ami a legunalmasabb nyári fonott hajat is feldobja. A masnik, a látványos csatok, a szalagok és pántok idén is megengedettek. Inspirációnak hoztunk öt stílusos fonott hajat: 

Dupla halszálka fonat

Buborékcopf

Fonat kendővel

Fonott copfok

Fonat ékszerrel

Fotó: Getty Images Forrás: Vogue

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top