nlc.hu
Trend

Cseresznyés kóla színű haj az új divat

Az új őrület a TikTokon: a cseresznyés kóla haj

Emlékszel arra a bizonyos pillanatra, amikor úgy tűnt, hogy mindenkinek vöröseslila haja van? Újra kitört a cseresznyés kóla haj őrület!

Demi Lovatotól Ariana Grandéig a cseresznyés kóla színű haj volt a sztárok kedvenc árnyalata jóval azelőtt, hogy az ezüstösen csillámló és a feltűnő szőke frizurák megjelentek volna a színpadon.

Azonban 2023-ban ismét divatba jönnek a cseresznyés hajszálak – csakhogy ezúttal „cherry cola hair” néven futnak, és a TikTokon terjednek. A kifejezés már több mint 166 millió TikTok-nézettséget gyűjtött, és olyan sztárok, mint Megan Thee Stallion is viselték már ezt a színt, amelyet minden bőrtónushoz és hajtípushoz lehet igazítani.

A cseresznyés kóla olyan árnyalat, amely a naplementében sangriát szürcsölgetős, bogyós gyümölcsöket szedős – és fogyasztós – nap után maradt foltos ujjakat idézi.

Nem egészen vörös, de nem is fekete vagy lila. És persze ragyog. A cseresznyés kóla haj a lila tónusokban gyökerezik, ellentétben sok más vörös árnyalattal. Ez egy mély, gazdag és intenzív bordó, de más vörösekhez képest tompább, és különböző fényviszonyok mellett másképp csillog, így nagyon élénk és egyedi szín.

A cseresznyés kóla egy nagyon sokoldalú árnyalat, ami megmagyarázza, miért olyan népszerű. Minden bőrtónushoz illik, mert a vörös és a lila tónusok kiegyensúlyozásával és eltolásával játszhatsz a színnel, hogy a számodra legmegfelelőbb színt hozd létre – legyen az melegebb vagy hűvösebb árnyalat.

Via; Kiemelt kép: Ariana Grande (Forrás: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top