nlc.hu
Trend

Mikroszkopikus a Louis Vuitton táska

Apróbb, mint egy szem só ez a ritka Louis Vuitton táska

Egy ujjbegyen is elfér.

A luxusdivat világától nem idegen, hogy megragadja az internet figyelmét mókás újításaival. Az online közösségeket megbabonázó legújabb szenzáció egy mikroszkopikus Louis Vuitton táska, amely kisebb, mint egy szem só.

A különc aukcióiról ismert MSCHF amerikai művészkollektíva újabb különleges tárgyat mutatott be.

Jelenleg 

egy olyan kis táskát árvereznek el, amely átfér a tű fokán.

 

A táskához tartozik egy mikroszkóp, amellyel megvizsgálhatjuk a táska bonyolult részleteit. A táskán belül minden zseb nem nagyobb egy porszemnél, így szabad szemmel alig látható. Ez az apró táska a Louis Vuitton On the Go táskáját reprodukálja.

Az a tény, hogy az ilyen aprólékos kivitelezés és a részletekre való odafigyelés egy neves Louis Vuitton táska miniatűr másolatába sűríthető, világszerte elbűvölte a divat rajongóit.

Az MSCHF egy lebilincselő Instagram-bejegyzésben osztott meg képeket a kis táskáról:

„Őszintén szólva, ha igazán gazdag lennék, megvenném és egy nagyítós szekrény alá tenném, vicces lenne” – jegyezte meg egy hozzászóló.

A június 19-i Sarah Andelman Just Phriends aukcióján debütáló ultra-kis táska természetben a gyakorlatban nem viselhető.

(via)

louis vuitton mikrotáska

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top