nlc.hu
Trend

Krémmánia Beauty Box - NAOS Monobox tartalma

Kicsomagoltuk – Ezeket a kozmetikumokat rejtette az új Krémmánia Beauty Box

Kicsomagoltuk és kipróbáltuk az új Krémmánia Beauty Box-ot.

Pár napja jelent meg az új Krémmánia Beauty Box, ami Monobox formát öltött, vagyis egy forgalmazó kínálatából kerültek ki a kozmetikumok. A NAOS volt ezúttal a partner, amihez a Bioderma és az Institut Esthederm prémium márkák is tartoznak. E kettő brand szolgáltatta a szépségdoboz tartalmát – nem akármilyen bőrápolókat. Ha lemaradtál a dobozról, jó, ha tudod, most egy játék keretében letesztelheted a tartalmát.

Krémmánia NAOS Monobox

Krémmánia NAOS Monobox

Bioderma Photoderm After Sun Gél-Krém (100 ml)

Bioderma Photoderm After Sun Gél-Krém

Bioderma Photoderm After Sun Gél-Krém

Szuper értékelései vannak a napozás utáni bőrápolónak a Krémmánián, amihez én is szívesen csatlakozom. Egész napos strandolásra sajnos még nem volt lehetőségem, ám az elmúlt napok biztosítottak már alkalmat többórás napon tartózkodásra, és bizony megpirulhat a bőr még akkor is, ha csak egy kávézó teraszán ücsörgünk, ha nem vigyázunk. A krém kifejezetten könnyed állagú, tetszett, hogy azonnal érezhetően hidratálja a bőrt. Nagyon jó érzés volt használni, egészen biztos, hogy a nyaralásra is magammal viszem – vagy újra beszerzem, mert könnyen lehet, hogy addig elfogy. Gyerekek bőrére is alkalmas készítmény, bőrnyugtató, regeneráló hatása áldásos lesz a következő hetekben.

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő (200 ml)

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő

Ebből a tusfürdőből már legalább hármat elhasználtunk, így bőven van vele tapasztalatom. Kislányom jó ideje ezzel a típussal fürdik, télen különösen jó érzés a lágy, tisztító hatása. Én nyáron is kifejezetten értékelem, hogy egyáltalán nem szárítja a bőrt. Bár többet izzadunk ilyenkor, szerintem éppúgy hajlamos a bőr kiszáradni, pláne strandolós napokon. Olajtusfürdő, de egyáltalán nem úgy kell elképzelni, mintha valódi olajjal kenegetnénk magunkat. Semmilyen ragacsos érzete nincs és nem is hagy maga után, könnyen lemosható, és csak a kellemes ápolást hagyja maga után. 

Bioderma Atoderm Krém Ultra (200 ml)

Bioderma Atoderm Krém Ultra

Bioderma Atoderm Krém Ultra

Száraz, érzékeny bőr számára is ajánlott ez a testápoló, mégis meglepően lágy, kellemes állagú. Legnagyobb örömömre a ragacsos utóhatás elmaradt, miközben tényleg intenzíven ápolta a bőrömet. Nem tartom túlzónak nyárra sem a használatát. Kifejezetten pozitív, hogy a könnyedség és az intenzív hidratáló hatás hibátlanul megvalósul. Nem kell hosszú percekig várakozni az öltözéssel, mégis, a nyáron könnyen kiszáradó talpamat is érezhetően ápolja. Tényleg tetőtől talpig kihasználhatjuk hatását. Illata egészen minimális, abban sem vagyok biztos, hogy illatosított, érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Bioderma Photoderm Krém SPF50+ (5 ml)

Bioderma Photoderm Krém SPF50+

Bioderma Photoderm Krém SPF50+

Örülök, hogy kipróbálhattam ezt a fényvédőt, egyetlen bánatom, hogy nem nagyobb kiszerelés került belőle a dobozba. Pár napig így is kitartott a tubus tartalma, ami alapján egy szerethető napvédőt ismerhettem meg. Megfelelően magas a fényvédő ereje, strandoláshoz abszolút ideálisnak találom. Kellemes a textúrája, hétköznapokon is kényelmes viselni. Pár percet érdemes várni a felszívódásával, a bőrt bársonyosan puhává teszi.  

Bioderma Sensibio Gel Moussant Kíméletesen Tisztító Micellás Habzó Gél (200 ml)

Bioderma Sensibio Gel Moussant Kíméletesen Tisztító Micellás Habzó Gél

Bioderma Sensibio Gel Moussant Kíméletesen Tisztító Micellás Habzó Gél

Mindennap használok fényvédőt és sminkelek is, így fontos, hogy nap végén megfelelően megtisztítsam a bőrömet. Ezt a habzó gélt szuper volt használni, double cleansing második lépéseként vetettem be, és tökéletesen passzolt a rutinomba (és mivel kiadós, még jó ideig a rutinomban is marad). Úgy érzem, megfelelően megtisztította a bőrömet, és ami fontos, nem szárította. Kiszerelése praktikus, egy pumpálásnyi pont elég mennyiség a készítményből.  

Bioderma Sensibio H2O Arc- és Sminklemosó (250 ml)

Bioderma Sensibio H2O Arc- és Sminklemosó

Bioderma Sensibio H2O Arc- és Sminklemosó

Emlegetett dupla arctisztításomhoz ez a micellás víz biztosította az első lépést. Már nem először használtam ezt az ikonikus kozmetikumot (mert tényleg az, kategóriájában igazi viszonyítási pontnak számít), és biztosan nem is utoljára lett arcápolási rutinom része. Hibátlanul oldja a sminket, szempillaspirált is. Nem csíp, nem szükséges dörzsölni a bőrt vele, anélkül is tisztít. Kortól, nemtől függetlenül bárkinek szívből ajánlom, nem csak kipróbálásra.

Institut Esthederm Age Proteom Advanced Szérum (2 ml)

Institut Esthederm Age Proteom Advanced Szérum

Institut Esthederm Age Proteom Advanced Szérum

A luxusmárka szérumából sajnos csak egy minta kerül a dobozba, ami két alkalomra elegendő mennyiséget tartalmazott. Esténként vittem fel, arctisztítás után, arckrémezés előtt. Kényelmes érzés volt, gyorsan felszívódott. Hosszú távú hatásként bőrregeneráló, bőrfiatalító hatást várhatunk tőle, annak köszönhetően, hogy tartósan megőrzi és megerősíti a bőr proteomját (azaz teljes fehérjeállományát). Az ígéretek szerint képes jelentősen lelassítani a bőröregedés folyamatát. A szérum egyébként a márka idei újdonsága, innovatív bőrápoló technológiával felvértezve. Ha szeretsz különleges bőrápolókat kipróbálni, kedvedre lesz, hogy ezt is megismerheted.

Institut Esthederm Cellular Water Hidratáló Krém (10 ml)

Institut Esthederm Cellular Water Hidratáló Krém

Institut Esthederm Cellular Water Hidratáló Krém

A szépségdobozba egy kisebb kiszerelés került az arckrémből, ám így is elegendő pár hétre a mennyisége. Pozitív a tapasztalatom vele, valóban intenzív hidratálást nyújt, amire vízhiányos bőrömnek kifejezetten szüksége van. Nappal fényvédő alá is tehetjük, vagy éjszakára önmagában használjuk. Jó érzés felkenni, érezni, ahogy táplálja, hidratálja a bőrömet. Finom puha, selymes lesz tőle, nagyon fog hiányozni, mikor kifogy a tégely.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top