nlc.hu
Trend

Crop topban viszi a gyereket iskolába, kiakadtak rajta

Kiakadtak a nőn, amiért haspólóban viszi a gyerekeit iskolába

A nő elmondása szerint a többi anya gyilkos tekintettel méregeti őt az iskolában.
Nicole Bond

Nicole Bond a TikTokon mutatta meg, általában milyen szettben hozza-viszi a gyerekeit az iskolába. Szűk farmer szokott lenni rajta, illetve egy hasonlóan testhezálló, kivágott haspóló. Hogy miért volt szükség az outfit megosztására? Mert a suliban a többi anyuka teljesen kiakadt rajta.

És nem, most nem arról van szó, hogy egy ideje azt mondják, hogy a szűk nadrág kiment a divatból, de Nicole még mindig hordja. Hanem arról, hogy miután eléggé telt idomai vannak, a testre feszülő crop top nagyon is kiemeli azokat. Így ami máson egy tök átlagos ruha lenne, addig rajta ez a többi anyától érkező „gyilkos pillantások” oka lesz.

@nicolebondxxx

School run mum #mom #schoolrunmum #idc #curvybodies #hotmom

♬ I Am Woman (Rework) – Anna Straker

Nicole azonban nem hagyja magát ilyen könnyen. Azért posztolta magáról a videót, hogy így közölje: nem érdekli mások véleménye, és továbbra is azt fog viselni, amit akar. Ezzel pedig a kommentelők is egyetértettek:

  • „Engedd el, féltékenyek.”
  • „Így néz ki egy igazi nő.”
  • „Fantasztikus vagy.”
  • „Hihetetlen tested van.”

A nő egyébként OnlyFans modell és swinger, aki már több, mint 10 éve gyárt felnőtt tartalmakat. Ennek tudatában pedig végül is nem meglepő sem az ítélkezés, sem az, hogy Nicole nem foglalkozik másokkal.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top