Hé, hölgyek! Ez itt nem a Baywatch! Sztárok bikiniben a vörös szőnyegen

nlc | 2023. Június 28.
A bikini vajon megfelelő viselet a vörös szőnyegen? A most következő a sztárok úgy ítélték meg, hogy igen... Senki nem szólt nekik az ellenkezőjéről.

Választhattak volna estélyi ruhát, menyasszonyi ruhát, slip dresst vagy akár pucérruhát is… A most következő tíz sztár azonban inkább a fürdőruhára szavazott. A legemlékezetesebb bikinis divatpillanatokat gyűjtöttük össze a vörös szőnyegről! Mit gondolsz? Cuki vagy inkább ciki ilyet viselni egy színvonalas eseményen?

Halle Berry

Halle Berry 2000-ben bikinifelsőben és anyagában hozzáillő hosszúnadrágban jelent meg az X-Men premierjén. (Fotó: Ke.Mazur/WireImage)

GettyImages-107748794

Lil' Kim a 2003-as BET Awardsra bikiniben és a hozzá illő strandköpenyben érkezett. (Fotó: SGranitz/WireImage for BET Entertainment)

GettyImages-56245368

Rihanna a 2005-ös Poll Winners partin, arany bikinifelsőben. (Fotó: Claire Greenway/Getty Images)

Miley Cyrus

Miley Cyrus a 2013 Teen Choice Awardsra érkezett bikinifelsőben és miniben. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Courtney Stodden

Courtney Stodden amerikai médiaszemélyiség a PETA egyik 2013-as rendezvényén öltött káposztabikinit. (Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic)

Lady Gaga

Lady Gaga a 2015-ös Songwriters Hall Of Fame díjátadón zakóval, mintás harisnyával és platformbakanccsal kombinálta a fekete bikinit. (Fotó: Michael Loccisano/Getty Images for Songwriters Hall Of Fame)

Tara Reid

Tara Reid a Maxim 2016-os Halloween buliján jelent meg az alkalomra hangolt fürdőruhás szettben. (Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic)

Blac Chyna

Blac Chyna a 2017-es Amber Rose SlutWalk-on hitelesen idézte meg az esemény névadójának szettjét az 1998-as MTV VMA gáláról. (Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic)

Meghann Fahy

Meghann Fahy idén áprilisban a Daily Front Row's divatbemutatóján Valentino bikinifelsőben, a hozzá illő nadrággal. (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

Janelle Monáe

Janelle Monáe a 2023-as MET-gála vörös szőnyegén vetkőzött bikinire. (Fotó: GWR/Star Max/GC Images)

Exit mobile version