Ez Katalin hercegné kedvenc nyári ruhája

nlc | 2023. Július 02.
Ha megtetszik neki egy ruhafazon, gyakran több színben is beszerzi ugyanazt a modellt.

Katalin hercegné nemrégiben a londoni Anna Freud központban tett látogatására egy smaragdzöld, 1940-es évek stílusát idéző nyári ruhában érkezett, melyet a környezettudatos Suzannah márka kollekciójából választott. Ugyanezt a fazont a hercegné korábban is viselte már: 2019-ben Wimbledonban ennek a ruhának a fehér változatában jelent meg, melyet akkor masnis brossal és övvel vett fel.

(Fotók: Getty Images)

A hercegnéről köztudott, hogy elkötelezett híve a ruhaismétléseknek, ám nem csupán abban a formában, hogy ugyanazt a ruhát több alkalommal is felveszi, hanem olyan értelemben is, hogy ha megtetszik neki egy adott fazon, akkor azt gyakran több színben is beszerzi. Az alábbi galériában megnézheted a legemlékezetesebb ilyen öltözékeit:

Katalin hercegné

2012 májusában a Buckingham-palota kerti partiján jelent meg ebben a rózsaszín Emilia Wickstead kabátruhában. Ugyanezt a fazont zöldben 2015 decemberében öltötte magára, egy warminsteri látogatása alkalmával. (Fotók: Getty Images)

Katalin hercegné

2016 júniusában a Térdszalagrend ünnepségén vett részt ebben a piros Catherine Walker kreációban. A kék változatot a következő év nyarán, a hercegi pár németországi körútján láthattuk rajta. (Fotók: Getty Images)

Katalin hercegné

Az aszimmetrikus kivágású, tűzpiros Preen ruhát 2016 szeptemberében, kanadai körútjának egyik állomásán öltötte magára. Két hónappal később egy díjátadón a ruha fekete változatát viselte. (Fotók: Getty Images)

Katalin hercegné

A 2017-es Trooping the Colorra egy világos rózsaszín Alexander McQueen kabátruhát választott. 2018-ban ugyanennek a modellnek a sötétebb árnyalatú verzióját viselte Eugénia hercegnő Jack Brooksbank esküvőjén. (Fotók: Getty Images)

Katalin hercegné

2018 októberében a londoni globális mentálhigiénés csúcstalálkozón jelent meg ebben a rózsaszín Emilia Wickstead kreációban. Néhány hónappal később a ruha olajzöld változatát viselte a londoni Anna Freud Központ megnyitóján.(Fotók: Getty Images)

Katalin hercegné

Tavaly szeptemberben, II. Erzsébet halála után ebben a fekete Jenny Packham midiruhában lépett a nyilvánosság elé. Májusban a koronázásra összegyűlt tömeget köszöntötte a ruha fehér verziójában. (Fotók: Getty Images)

Katalin hercegné

2019 decemberében a Buckingham-palotában tartott fogadáson és idén, III. Károly koronázásán ugyanannak az Alexander McQueen-ruhának a fekete, illetve fehér változatát viselte. (Fotók: Getty Images)

 

Exit mobile version