nlc.hu
Trend

Katalin hercegné szettjei

Leopárdminta és ruhaismétlések – Katalin hercegné 10 legstílusosabb szettje 2020-ból

A 2020-as év pocsék volt, Katalin hercegné azonban idén is ragyogott...

A koronavírus-járvány miatt Katalin hercegné is jóval kevesebb nyilvános eseményen vett részt 2020-ban, mint azt a korábbi években megszokhattuk tőle, azonban tény, hogy minden megjelenésekor kifogástalanul stílusos volt. Ez a 10 szettje volt a kedvencünk az ideiek közül.

Katalin hercegné

Fotó: Geoff Caddick – WPA POOL/Getty Images

A hercegné az év elején egy korai fejlesztéssel kapcsolatos tanulmány egynapos promóciós turnéján vett részt, ahol egy leopárdmintás Zara szoknyát viselt fekete garbóval. Az állatmintás darab rendhagyó – hiszen Katalin csak elvétve, úgy néhány évente egyszer visel ilyesmit –, de annál tökéletesebb választás volt. A szoknyát egyébként akkortájt leárazva 2990 forintért lehetett megvásárolni a spanyol fast fashion márkánál.

Katalin hercegné

Fotó: Ben STANSALL / AFP

Január végén a cambridge-i hercegné az egyik londoni gyerekkórházat látogatta meg, ahol ezt a Chanel stílusú, de a Dolce & Gabbana kollekciójából való tweedkosztümöt viselte. A sikkes öltözékben azonban majdnem ruhabalesetet szenvedett, ugyanis amikor a helyszínre érve kiszállt az autóból, a szél belekapott a szoknyájába és kis híján láthatóvá tette, ami alatta van. A hercegné az utolsó pillanatban kapta el a ruhadarabot.

Katalin hercegné és Vilmos herceg

 Fotó: Jeff Gilbert / POOL / AFP

Február 20-án Londonban adták át a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjait. Az eseményt idén a fenntarthatóság jegyében rendezték meg, ezért a szervezők azt kérték a meghívottaktól, hogy viseljenek vintage vagy kölcsönzött ruhát, esetleg valami olyat, amit már korábban is láthattunk rajtuk. A dress code-ra a meghívottak többsége magasról tett, nem úgy Katalin hercegné, aki a női hírességek közül egyetlenként vállalta be a ruhaismétlést. Ezt az arany-fehér Alexander McQueen estélyit nyolc évvel ezelőtt, a hercegi pár malajziai látogatásán viselte először. 

Katalin hercegné

Fotó: Yui Mok / POOL / AFP

Február végén Katalin a SportsAid jótékonysági szervezet eseményén vett részt Londonban, melyre az alkalomhoz illő, mégis sikkes öltözéket állított össze, méghozzá kizárólag fast fashion márkák darabjaiból. Bordáskötött pulóvere a Mango 2019-20-as őszi-téli kollekciójából származott és a leárazáson 1995 forintért lehetett megvenni. Sötétzöld culotte  nadrágja pedig leértékelve ugyanennyibe került a Zarában. A lábbelije szintén nem volt luxusdarab: a fehér sneakert 30 fontért (nagyjából 12 ezer forintért) lehetett megvásárolni a Marks & Spencernél.

Katalin hercegné

 Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Néhány órával a Nemzetközösség napja alkalmából a londoni Westminster-apátságban tartott mise után Katalin hercegné gálavacsorát adott a Buckingham-palotában a fiatalok mentális egészségével foglalkozó Place2Be jótékonysági szervezet fennállásának 25. évfordulója apropóján. Az eseményen egy lenyűgöző, kobaltkék Jenny Packham estélyit viselt, azzal az ezüst Jimmy Choo tűsarkúval, mely korábban több alkalommal, így a 2019-es BAFTA-gálán is csillogott már a lábain.

 (Fotó: Joe Giddens - WPA Pool/Getty Images)

 Fotó: Joe Giddens – WPA Pool/Getty Images

A nyár közepén a brit Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) fennállásának 72. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen vett részt Katalin hercegné és Vilmos herceg a norfolki Queen Elizabeth kórházban. A hercegné a ruhaválasztásával is az egészségügyi  dolgozók munkája előtt tisztelgett, a Beulah London kreáció ugyanis színvilágában az NHS logóját idézte.

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Fotó: Ben Birchall – WPA Pool/Getty Images

Augusztusban a hercegi pár a dél-walesi Barry Islanden járt, ahol helyi vállalkozókkal egyeztetett a koronavírus-járvány hatásairól. Katalin erre az alkalomra elővette azt a virágmintás Emilia Wickstead ruhát, mely 2019 szeptemberében egy fesztiválon már látható volt rajta. És milyen jól tette!

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Fotó: Julien Behal/Pool/Samir Hussein/WireImage

A hercegné az elmúlt években jó néhány alkalommal megidézte öltözködésével Diana hercegnő stílusát. Így tett március elején, írországi útjának egyik állomásán is: fuksziaszínű, pöttyös Oscar de la Renta ruhája egészen nyilvánvalóan hasonlított arra az emlékezetes Donald Campbell kreációra, melyet néhai anyósa 1983-ban, a hercegi pár ausztrál körútjának egyik eseményén viselt. 

Katalin hercegné

Fotó: Kirsty Wigglesworth – WPA Pool/Getty Images

A hercegné októberben az Imperial College Fejlődésbiológiai Intézetében tett látogatást, ahol egy letisztult szabásvonalú Emilia Wickstead kreációt viselt, mégpedig abban a jellegzetes kék árnyalatban, mely gyakorlatilag az eljegyzési ruhája óta a védjegyének számít. A kötelező maszkviselést ő is betartotta: virágmintás textilmaszkját az Amaiától szerezte be. A hercegné az év folyamán többször is a brit gyerekruha-márka 15 font (6000 forint) értékű maszkjait választotta, melyeket persze ennek hatására azonnal el is kapkodtak.

Katalin hercegné

Fotó: Instagram@kensingtonroyal

Katalin az év folyamán több alkalommal is bejelentkezett videón a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán. Az öltözékeiből ilyenkor hol többet, hol inkább kevesebbet láthattunk. Az összes videós szettje közül ez a Pán Péter-galléros blúz volt a kedvencünk, melyet novemberben viselt, amikor az Emlékezés napja alkalmából a brit hadseregben szolgáló katonák családjaival beszélgetett. Gallérját pipacsos kitűző díszítette, melyet a britek a háborús hősök emlékére viselnek az ünnepen.

Királyi stílus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top