nlc.hu
Trend

Tiszta fehérben ment esküvőre, kiakadt a TikTok

Ruhaháború: újabb fehérbe öltözött esküvői vendég borzolja a kedélyeket a TikTokon

A kommentelők szerint a szett szinte könyörög azért, hogy a menyasszony barátnője leöntse vörösborral. Ezzel védekezett a sokak szerint „tiszteletlen” vendég.
Fehér ruhás esküvői vendég

Egy malibui esküvő váratlan fordulatot vett, amikor a menyasszony közeli barátnője észrevette a vőlegény egyik hozzátartozóját, aki egy fehér, hercegnős szabású ruhában érkezett ez esküvőre – számolt be Yahoo.

A 28 éves Kristina Drobach lefilmezte a – szerinte tiszteletlen – vendéget, a videót pedig feltöltötte a TikTokra, ahol néhány nap alatt 20 milliós nézettséget ért el.

@drobach Reposting my viral dress video, story time coming today #whitedress #girlinwhitedress #malibu ♬ original sound - Kristina Drobach

„Ez a nő konkrétan fehér ruhát viselt a barátnőm esküvőjén” –  magyarázta idegesen a videóban.

Kiderült, hogy a hírhedt vendég nem más, mint Lana Kaufman, egy négygyermekes ukrán-amerikai édesanya, aki egy fehér, kétrészes, puffos ujjú, fedetlen derékrészű és combközépig hasított ruhát viselt az ukrán Gasanova divatháztól. Mondjuk, ha olvasta volna a cikkünket, amiben 10 ezer forint alatti ruhákat ajánlottunk esküvőkre, talán nem került volna ilyen helyzetbe…

Visszatérve a történethez! A #GirlInTheWhiteDress hashtag alatt, amely több mint 500 000 megtekintést gyűjtött össze a TikTokon, a digitális kritikusok hevesen bírálták Kaufmant a választás miatt, „tiszteletlenségnek” és „figyelemfelkeltésnek” nevezve azt.

Kaufman ruhájára reagálva Drobach egy későbbi videóban kifejtette, hogy egyes résztvevők konkrétan összetévesztették őt a menyasszonnyal.

„Mindenki róla beszélt – magyarázta. – Az egyik dolgozó odajött a vőlegényemhez, és megkérdezte, hogy ő-e a menyasszony”.

Drobach azt állította, hogy a menyasszony, akivel 10 éve barátok, csalódottságát fejezte ki Kaufman öltözéke miatt. A békés szertartás érdekében azonban a pár és vendégeik úgy döntöttek, hogy nem rendeznek jelenetet a dologból.

A „lány a fehér ruhában” néven elhíresült Kaufman végül a TikTokon védte meg magát: kifejtette, hogy a fehéret választotta, mint a menyasszony és a vőlegény által kijelölt, jóváhagyott dress code színek egyikét.

A nő szerint – és ezt maga Drobach is megerősítette – többen is viseltek fehéret az esküvőn, a kritikusok szerint azonban a hercegnős fazon és a szín együtt már igenis túl sok volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top