nlc.hu
Trend

5 nyári géllak körömminta

5 géllak körömminta nyári hangulatban

Most, hogy beköszöntött az igazi meleg nyár, újra előtérbe kerülnek a nyári körömtrendek. Ha már nincs kedved a hagyományos pálmafás-tengeres-homokdűnés mintákhoz, akkor neked tetszeni fog az idei körömdivat, melyek nem végtelenül feltűnőek, de mégis meghozzák a nyári hangulatot.
Pasztell színű körömlakkok, némelyik eldöntve és kiömölve, egy körben elrendezve, felülről fotózva.

A mostani körömtrendeket a letisztultság és a visszafogottság jellemzi. Hanyagoljuk a barokk stílusú, kavalkádos, köves körmöket. Inkább egy kevésbé feltűnő, ám mégis derűs színt válasszunk alapnak. És azt variáljuk különböző módokon; formákkal és mintákkal. Most összeszedtünk 5 lehetséges géllak-körömmintát, amelyek az idei trendeket követik.

Kék és zöld keverve

Ha kedved támad egy színesebb összeállításhoz, amiben a kék és a zöld dominál, akkor ez a köröm lesz a befutó. Két ujjon halványkék a lakk, míg kettőn a görögdinnye héjának mintájára hajazó világoszöld és sötétzöld minta található. Ezt egészíti ki a gyűrűsujjra rajzolt különleges minta, ami bár megtartja a dinnyemintát, de csak a körvonalban egy vékonyabb csíkban.

Művészies minta

Ha épp egy kicsit hippis korszakodat éled, amivel mostanában nem vagy egyedül, hisz visszajött az 1960-as évek divatja mind a ruhák, mind a haj-és körömminták terén, akkor ez a trend lesz a neked való. A köröm alapszíne megmarad, és arra kerülnek rá a különböző minták fehérrel, feketével és pirossal. Ezek a minták lehetnek bármilyenek: vonalak, maszatfoltok, pöttyök, bármi.

Tengeri hangulat

A kék alapszíne a nyári divatnak, azon belül pedig a körömtrendeknek. Most két árnyalat együttes hatása a népszerű: a halványkék és az égszínkék párosa. Ne is fedjük be teljesen a körmeinket, inkább csak a végeit, mint francia körmöknél. Váltogassuk a két árnyalatot az ujjainkon, így mégiscsak a tenger hullámai és a hűsítő hideg víz fog eszünkbe jutni ebben a kánikulában, mikor rájuk pillantunk.

Rózsaszín mindenek felett

Nemsokára megjelenik az új, élőszereplős Barbie-film a mozikban. Ezért ideális választás lehet most egy igazán rózsaszínes köröm. De ne legyen giccses, maradjuk a visszafogott kinézetnél. Három ujjon csak a rózsaszín alapszín legyen, míg kettőn kombináljuk néhány másik színű vonallal: ez lehet kék, zöld, fehér, bármi, ami a nyárra emlékeztet minket.

Színes összevisszaság

Ha a nyár számodra egyet jelent a fesztiválszezonnal, akkor ez a neked való köröm. Legyenek a legkomplementerebb színek egyvelege, de figyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba: sárga a lilával, narancs a kékkel vagy piros a zölddel. Két körmön pedig lehet egy összevisszaságot csinálni a különböző színekből, melyeket vékony fekete csíkkal válasszunk szét, hogy azért egy kicsit mégis rendezettnek tűnjön.

Forrás: Instagram, Pinterest, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top