Elég lájk gyűlt össze a videóra, orrpiercinget kapott a 12 éves lány

nlc | 2023. Július 13.
Az iskola nem örül a kislány új testékszerének, de az édesanyát nem érdekli: a lánya imádja a orrpiercingjét.

A @cherries_87 felhasználónevű TikToker, azaz Tink és a kislánya, Ruby gyakran megosztják a közösségi oldal népével a mindennapjaikat. A videóikat lassan 700 ezren követik. A hónap elején Tink arról osztott meg egy posztot, hogy a hetedikes kislánya nagyon vágyik egy orrpiercingre. Az anya-lánya páros pedig úgy döntött, hogy Ruby megkaphatja a testékszert, ha a videójuk eléri a 25 ezer lájkot a TikTokon. „Gyerünk srácok, menni fog!” – zárta a videót a lelkes gyerek.

@cherries_87

SHALL I? Get liking 🤣🤣 #mumsoftiktok #mumsoftiktok

♬ original sound – Tink

A videó  még aznap átlépte a 27 ezer kedvelést, mostanra pedig több mint 100 ezernél jár. „Emlékeztessetek, hogy soha többé ne menjek bele ilyesmibe egy olyan appon, ahol ennyire imádja mindenki Rubyt” – igyekezett poénra venni a döbbenetes számot Tink a következő posztban, ahol bejelentette, hogy állni fogja a szavát. Ezután az egyébként is piercerként dolgozó édesanya a saját fürdőszobájukban meg is ejtette a dolgot. „70 ezren kértétek, hogy tegyük meg. Szóval megtettem!” – írta a nő a videóra. 

@cherries_87

Replying to @Freya🤍 OH NOOO!!!! 🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #mumsoftiktok #THINKTINK

♬ original sound – Tink

Ruby ugyan odáig volt meg vissza a piercingért, néhány kommentelő azért aggódni kezdett, mit fognak ezért szólni az iskolában. Nekik lett igazuk: Tink másnap már kapta is a hívást a lánya osztályfőnökétől a testékszer miatt. „Számítottam rá. Megállították Rubyt az iskolában, és figyelmeztették, hogy a házirend szerint nem lehet piercing az arcon, a szabályt pedig be kell tartanunk.” 

@cherries_87

Replying to @Bmdwaxywonders I DO NOT GO BACK ON MY WORD!!! 😱😱😱 #mumsoftiktok #THINKTINK

♬ another one bites the WAM – veggibeats

Anya, lánya és az iskola végül arra a kompromisszumra jutottak, hogy a tanév maradékát Ruby ragtapasszal az orrán járja le. Következő évtől pedig kicserélik egy átlátszó ékszerre az orrában lévő piercinget, hogy ne látszódjon.

via

Exit mobile version