nlc.hu
Trend

138. születésnapját ünnepelte az ikerpár

Így ünnepelte születésnapját az ikerpár, akik állítólag már 138 évesek

Vírusvideóként terjedt el egy felvétel, amin egy testvérpár a születésnapját ünnepli. Hogy miért is annyira különleges? A két idős nő azt állítja, hogy már 138 évesek.

Két idős nőt egyik pillanatról a másikra ismert meg a világ, miután egy TikTok felhasználó megosztotta, ahogy a születésnapjukat ünneplik. A két nő azt állítja, hogy már 138 évesek. 

@mihzjuniorfx3

Viral video happy birthday twins

♬ original sound - TWINS OF ABUJA 🎭

A videóban jól látható, amint kivirult arccal, illetve élénk ruhába öltözve integet a kamerába az ikerpár. A videó szinte vírusként terjedt el az interneten. 

A nők korát nem ellenőrizték, továbbá a pontos tartózkodási helyük sem ismert, azonban abban az esetben, ha valóban igazat állítanak, ők lennének a valaha élt legidősebb emberek. 

Egy nő, akit korábban a világ legidősebb emberének tartottak – hivatalosan nem ismerték el –  128 éves korában hunyt el, miután három különböző évszázadot is megélt. A hétgyermekes édesanya, Johanna Mazibuko állítólag agyvérzésben halt meg az otthonában. 

A 138. születésnapját ünnepli a testvérpár

A 138. születésnapját ünnepli a testvérpár (Fotó: TikTok/mihzjuniorfx3)

A mai napig Jeanne Calment a legidősebb dokumentált ember, aki 122 éves korában hunyt el. Jeanne a szinte hihetetlennek tűnő élettartama alatt egyszer ment férjhez másodunokatestvéréhez. A nő halálát azonban övezte némi misztikum, mivel egyesek szerint már korábban meghalt és személyazonosságát a lánya, Yvonne vette fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top