nlc.hu
Trend

Frizura vékony szálú hajhoz

Ilyen frizurát kérjünk, ha vékony szálú a hajunk

Ezekkel a frizurákkal biztosan dúsabbnak tűnik majd a hajunk. Válasszuk ki a hozzánk illő fazont, hogy a legtöbbet hozhassunk ki hajunkból!

A haj is lehet gyönyörű kiegészítő, ha megfelelően bánunk vele. Ehhez kulcsfontosságú, hogy mindenki megtalálja azt a fazont és hajszínt, amely passzol hozzá. És hogy mi legyünk megelégedve, hisz minek egy csinos dísz, ha nem vagyunk boldogok tőle?

Ha vékony szálú a hajunk, akkor sem kell kétségbe esnünk. Nem ütköztünk nagyobb nehézségbe, mint bárki más. A kulcs itt is az, hogy megtaláljuk a megfelelő fazont. Megmutatunk néhány frizurát, amely által dúsabbnak tűnhet hajkoronánk.

Természetesen nem elég tökéletes hajat vágatni, ezzel nem oldódott meg minden. Ahogy testünk minden része, a hajunk is igényel törődést. Használjunk megfelelő samponokat (például ritkuló hajra valót) és hajápolókat, hogy megóvjuk fürtjeinket a lehető legtöbb károsodástól. Sose kezeljük hajunkat magas hőfokon védelem nélkül, és használjunk hajvégápolót is.

Mindemellett kifejezetten fontos az egészséges étrend, a megfelelő folyadékbevitel és az elegendő pihenés. Ne feledkezzünk meg a vitaminokról sem, amelyek nem csak hajunkat táplálják.

Mutatjuk is a legjobb frizurákat vékony szálú hajra.

Lépcsőzetes bob

Adjunk lágy rétegeket bobfrizuránkhoz, így tömöttebb hatást érhetünk el. Bízzuk magunkat fodrászunkra, hogy ilyen gyönyörű bubifrizurát kapjunk. Persze meg lehet próbálni otthon is, de ahhoz, hogy a rétegek jól nézzenek ki, bizony szakértelemre van szükség.

Függönyfrufru

Imádjuk Jennifer Lopez ikonikus frufruját! A függönyfrufru gyönyörűen keretezi az arcot, miközben dús hatást kölcsönöz, függetlenül attól, hogy milyen irányba állítjuk be. Nem kell a hagyományos frufru nehézségei miatt aggódni, mivel hosszúságából adódóan könnyen kezelhető. Akár copfban, akár kiengedve hordjuk, biztosan tuti választás!

Aszimmetrikus bob

Mosolygó lány asszimetrikus bob frizurával.

Az aszimmetrikus bob kortalan

Az aszimmetrikus bob textúrát és volument kölcsönöz a hajnak. Ki gondolta volna, hogy ilyen jól is nézhet ki, ha játszunk a hosszúsággal?

Másik tengelyen is alkalmazhatunk aszimmetriát. A haj rétegeinek különböző hossza miatt dúsabb hatást érhetünk el, és fiatalos megjelenést eredményez. Figyelni kell az ilyen fazonra, mert magától nem áll így, a legtöbb esetben be kell szárítani.

Borzoska

A lépcsőzetes vágásnak és a frufrunak köszönhetően ez a frizura is pufi haj hatását kelti. Nem kell mindig frissen mosottnak lennie a hajunknak, hogy jól nézzen ki, a tincsek természetes esése elvégzi majd a dolgát.

Egyenes viselet

Ha szívesebben hordjuk hajunk kiengedve, akkor remek választás lehet számunkra egy vállig érő, egyenes bob. Középen elválasztva több volument varázsolhatunk hajkoronánknak. Ahhoz, hogy ez a frizura tűegyenes maradjon, ahhoz olyan típusú haj is szükséges. Azonban nem kell lemondani róla, ha ez álmaink frizurája, hajvasalóval könnyen megoldhatjuk ezt a gondot.

„Kifordított” bob

Ne álljon az extravagáns frizurák útjába, hogy vékony szálú a hajunk! Merjünk játszani a formával és válasszunk hátul rövidebbre vágott bobot! Egyenes hajjal kiválóan működik, elég néhányszor átfuttatni a fésűt tincseink között, és készen is vagyunk! Indulhat a nap tökéletes frizurával!

Pixie

Pixiefrizurás nő.

A pixie sosem megy ki a divatból

Sok stylist egyetért abban, hogy vékony szálú hajra kiváló megoldást nyújt a pixie frizura. Az ügyesen vágott élek miatt szinte új életre kel hajunk! Na meg a hajmosás és a nyári hőség sem jelent többé komoly gondot…

(Forrás: The Pioneer Woman, Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top