nlc.hu
Trend

A férfiak bizarr szexfantáziáiról vallott a nimfomán nő

A férfiak bizarr szexfantáziáiról vallott a nimfomán nő

Egy partnere akár 2,5 millió dollárt is felajánlott volna neki, ha belemegy piszkos játékaiba.

Mindig kérdéses, hol kezdődik vajon a nimfománia, de egy magát Jessicának nevező nő azt ecsetelte, milyen élete van nimfomániásként – írja a Daily Star nyomán a 24.hu.

A 34 éves nő kilenc évig élt hagyományos párkapcsolatban, de egy ideje már csak a swinger/párcserélő oldalakon keres olyanokat, akikkel kiélheti szexuális fantáziáit. Jessica elmesélte, hogy a férfiakkal sokáig csetel, megbeszélik, hogy ő majd átmegy hozzájuk, és előre tisztázzák, mi fog történni.

Jessica mesélt a legperverzebb kívánságokról is: egy férfi arra kérte őt, legyen a szexrabszolgája. Elmondta Jessicának, hogy fogva akarja tartani a pincéjében, és teherbe is ejtené őt, ám a gyerekről le kellene mondania a nőnek, hisz ő a pincében élne továbbra is, míg a férfi a feleségével felnevelné a gyereket.

Egy másik férfi 2,5 millió dollárt kínált Jessicának, ha megengedi, hogy lyukakat fúrjon a melleibe és billoggal megbélyegezze őt – idézi a lap. Jessica azonban még több pénz felajánlása után sem vállalta a dolgot. 

Jessica kedvenc perverziója a kötözéses szex, ilyenkor alkalmi párja „azt csinál vele, amit csak akar”.

férfi és nő az ágyban

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top