nlc.hu
Trend

Agyontetovált, ezért munkanélküli

800 tetoválása van, 20 éve nem kap munkát

Hiába megy állásinterjúra, sehova sem veszik fel.
tetkó,

Melissa Sloan elképesztő mennyiségű tetoválást halmozott fel a testén. A 45 éves walesi nőnek csak az arcán van legalább 100 tetkó. Az egyedi megjelenésének azonban komoly hátulütője van: két évtizede nem tud dolgozni, mert sehova se veszik fel a külseje miatt. 

“Az állásinterjúkon úgy néznek rám, mintha nem ember lennék” – panaszkodott Melissa, aki nagyon szeretne már dolgozni, hogy bebizonyíthassa: tévednek vele kapcsolatban. Az álommunkája a büntetőjogi védőügyvéd, mert ő is mindig bajba kerül a rendőrséggel.

Arról is panaszkodott, hogy sok tetoválószalonból már elküldték, mert már olyan sok tetkója van. “Ki vagyok tiltva a tetováló szalonokból, mert az arcom tele van tetoválással” – mesélte Melissa, akit ez sem rettent el újabb tetkóktól. Ha nem engedik be a szalonokba, akkor ő maga megoldja. “Van otthon tetováló felszerelésem, bármikor elővehetem. Akár éjszaka is, ha a kedvem úgy tartja” – jegyezte meg.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top