nlc.hu
Trend

A világ legdrágább bugyija

Az utolsó darabig elkapkodták a 2 millió forintos luxusbugyit

Méregdrága és ráadásul még kényelmesnek sem tűnik, azonban mégis volt rá fizetőképes kereslet.

5600 amerikai dollárt, vagyis átszámítva mintegy 2 millió forintnak megfelelő összeget kóstál a Miu Miu divatház flitteres bugyija, mely minden bizonnyal a világ legdrágább fehérneműje. A vonatkozó rekordot eddig a Gucci 4000 dolláros, kristályos fűzője, illetve a Dior 1600 dolláros boxeralsója tartotta.

A kissé szúrósnak tűnő luxusbugyogót – A korona sorozat 4. évadában a fiatal Diana hercegnőt alakító – Emma Corrin mutatta be a kifutón még márciusban, a Párizsi Divathéten. Néhány hete pedig a divatház piacra is dobta, méghozzá kétféle színben, nude-aranyban és rózsaaranyban. Mostanra, hihetetlen vagy sem, a webáruházból az utolsó darabig elfogyott a rendelkezésre álló készlet.

Miu Miu luxusbugyi

Emma Corrin mutatta be a kifutón a luxusbugyit (Fotók: Profimedia / Miu Miu)

A flitterekkel bőségesen megrakott bugyi persze nem arra való, hogy azt a tulajdonosa a ruhája alatt rejtegesse, hanem sokkal inkább arra, hogy a no pants trend jegyében nadrág – vagy szoknya – helyett viselje. 

Az irányzat egyelőre főként csak a hírességek, illetve a legbevállalósabb fashionisták körében hódít, azonban nem úgy tűnik, hogy egyszezonos hóbortnak bizonyul. A közelmúltban zajlott divatheteken ugyanis számos jövő évi tavaszi-nyári kollekcióban felbukkantak a no pants trendnek megfelelő kreációk.  

„A divatvilág mércéihez képest nem különösebben szemérmetlen. Sok esetben semmivel sem kerül több közszemlére, mint ha fürdőruhát viselnénk. Kicsit megdöbbentőnek tűnik, mert nem szoktuk meg ezt a látványt, de ezek csak szabályok, amelyeket valaki valamikor kitalált” – fejtette ki véleményét az irányzattal kapcsolatban Christina Binkley kulturális szakíró korábban a USA Today riportjában.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top