nlc.hu
Trend

Mariah Carey karácsonyi fehérneműje

Mariah Carey megmutatta a karácsonyi fehérneműit

Már csak egy égősor meg néhány gömb hiányzik az énekesnőről, aztán ragyogni fog, mint egy karácsonyfa.

Ki mással reklámozhatná a karácsonyi fehérnemű-kollekcióját a Victoria’s Secret, ha nem Mariah Carey-vel, a karácsonyi dalok koronázatlan királynőjével?

A piros, bézs és arany árnyalatban kapható fehérneműket az 54 éves énekesnő viseli az új plakátokon. A kollekcióban van fűző, melltartó, hálóing, kombiné és babydoll is. 

„Már úton vagyok, hogy csatlakozzak a Mikuláshoz! Hogy együtt hozzuk el az ünnepeket!” – olvasható a kampányhoz tartozó szlogen. 

Mariah Carey karácsonyi fehérneműben

Fotó: Profimedia

Magyar híresség is adta már a nevét karácsonyi fehérnemű kollekcióhoz, bár egy másik márka termékeit érintve. Nyári Dia például egy padlizsánszínű, csipkés fehérneműben álldogált egy karácsonyfa előtt 2022-ben.

Visszatérve az All I Want for Christmas előadójához, Carey november 15-én megkezdi hagyományos ünnepi turnéját az Egyesült Államokban. Az utolsó koncertjét majd december 17-én adja New Yorkban. A turné kapcsán pedig a People magazinnak beszélt a 12 éves ikreiről.

Mariah Carey karácsonyi fehérneműben

Fotó: Profimedia

„Persze szeretném megállítani az időt, így nem kell annyira rohanni, hiszen csak 12 évesek, ugyanakkor jó látni, hogy milyen kiskamaszok lettek. Kedvesek, jószívűek, és szeretnek sportolni” – ecsetelte.

Mariah Carey karácsonyi fehérneműben

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top