nlc.hu
Tuti Tippek

Nyári Dia fehérnemű fotója

Nyári Dia csipkés fehérneműben pózol a karácsonyfánál

Megmutatta a színésznő, mit választott magának karácsonyra.

Nyári Dia csipkés fehérneműre vetkőzött, egy lila színű bodyban mutatta meg tökéletes alakját a színésznő a közösségi oldalán. Nem véletlenül tette közzé ezt a bevállalós képet a kolumbiai dzsungelt is megjárt híresség.

Nyári Dia

Nyári Dia – Fotó: Sajtóklub

Nyári Dia ajándékvásárlási ötletként posztolta a bevállalós fotóját: megmutatva, milyen fehérneműt választott magának karácsonyra. Mindemellett arra is szerette volna felhívni a figyelmet, hogy ha esetleg fejtörést okozna a férfiaknak a karácsonyi ajándékvásárlás, akkor célszerű a népszerű fehérneműmárka kínálatából válogatniuk a párjuk számára.

A kisgyermekes színésznő amúgy rengeteget fogyott az elmúlt másfél évben, mindez az életmódváltásának tudható be. „A szülés után nem akartak lemenni a felszaladt kilók, hiába kezdtem el sportolni és odafigyelni az étkezésre, mégsem működött, bár előtte sem voltam vékony alkat. (…) Megállapították nálam az inzulinrezisztenciát. (…) Másfél év alatt sikerült lefogynom, de a mai napig tartom ezt az életmódot. Egy eléggé egyedi diétát kellett nálam bevezetni. (…) Kicsit úgy kell táplálkoznom, mint a cukorbetegeknek, de én nem tartottam 160 grammos szénhidrátdiétát. Kerülöm a finomított szénhidrátokat és a glikémiás indexét nagyjából mindennek nézem” – mesélte nemrég az nlc-nek adott interjúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top