nlc.hu
Trend

Budapesti ruhaboltban vásárolt Johnny Depp

Budapesti ruhaboltban vásárolt Johnny Depp – fotók

Az üzlet vezetői szerint a sztárszínésznek elképesztően jó ízlése van.
Johnny Depp

Mint ismeretes Johnny Depp az elmúlt hetekben hazánkban forgatta Modiglianiról szóló Modi című filmjét. A magyarországi forgatás a hírek szerint kissé kaotikus körülmények között ugyan, de lezajlott, a világsztárnak pedig még arra is maradt ideje, hogy vásárolgasson a fővárosban. Az egyik legrégebbi budapesti vintage ruhabolt kínálata annyira megtetszett neki, hogy többször is betért az üzletbe itt tartózkodása alatt. A bolt vezetői büszkén posztoltak minderről az Instagramon, ahol néhány közös fotót is közzétettek a színésszel:

„Elképesztően jó ízlése van, minden alkalommal egymásra voltunk hangolva. A Modi film forgatásába is életre szóló volt belelátni a színfalak mögül, nagyon izgalmas egy ilyen kaliberű produkcióba, hogy bekukkanthattunk. Profizmus, intimitás, nyers és egyben kifinomult erő és jó energiájú csapat összehangoltsága… Le a kalappal!” – számoltak be tapasztalataikról.

Nem Depp azonban az egyetlen nemzetközi sztár, aki érdeklődik az izgalmas hazai kincsesboltok iránt. A nyáron szintén nálunk forgató Jenna Ortega szintén betért az egyik budapesti vintage boltba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top