Köllő Babett mesés ruhájáért a sztárok is odavannak

M. N. | 2023. November 13.
A Sztárban sztár leszek! zsűritagjának ruhája ismerős volt, mégpedig a nemzetközi kifutókról és a vörös szőnyegről.

Szó szerint tündérmesébe illő ruhában zsűrizett Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! hétvégi adásában. A zsűritag öltözékét, ahogy minden héten, úgy ezúttal is Kiss Márk divattervező-stylist álmodta meg. A Hamupipőke ihletésű kreáció legszembetűnőbb különlegessége a lebegő hatású, merevített felsőrész volt, melyet mintha a kis madárkák tartottak volna a levegőben.

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! 7. élő műsorában (Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba)

A ruha stílusa ismerős volt, mégpedig a nemzetközi kifutókról, illetve a vörös szőnyegről, hiszen jelenleg igen markáns trendként vannak jelen a divatban az optikai illúziót keltő, szoborszerű megoldások. Köllő Babett öltözékéhez hasonló merevített mellrészt a Loewe spanyol luxusdivatház 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának egyik modelljén láthattunk, melyet egy alkalommal Emma Watson is magára öltött. Az alábbi galériában megcsodálhatod ezt a ruhát, és további, hasonló stílusú kreációkat is, melyeket világsztárok viseltek az elmúlt hónapokban. 

Képernyőfotó 2023-11-13 - 10.43.28

Hasonló, „lebegő” mellrésszel készült az a kék ruha, melyben Emma Watson az Instagram-oldalán pózolt a testvére társaságában (Fotó: Instagram/Emma Watson)

Loewe 2023 tavasz-nyár

A kreáció a Loewe divatház 2023-as tavaszi-nyári kollekciójából való (Fotó: Peter White/Getty Images)

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a Barátnőt felveszünk című film madridi premierjén szintén a Loewe egyik, különleges mellrésszel készült ruháját viselte (Fotó: Profimedia)

Elsa Hosk

Elsa Hosk szupermodell Viktor & Rolf tavaszi-nyári haute couture kollekciójából választotta ezt a ruhát a cannes-i filmfesztiválra (Fotó: Profimedia)

Viktor & Rolf 2023 tavasz-nyár

Ugyanebben a kollekcióban egy ilyen kreáció is helyet kapott (Fotó: Profimedia)

GettyImages-1463460644

Cardi B a 2023-as Grammy-gálán Gaurav Gupta műalkotásnak is beillő estélyijében vett részt (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Heidi Klum

Heidi Klum az Avatar: A víz útja premierjére stílusosan ebben a vizet imitáló Lever Couture estélyiben érkezett (Fotó: Profimedia)

Emma Corrin

Emma Corrin A rendőröm című film bemutatóján viselte ezt a zsákban úszó aranyhalat imitáló, extravagáns ruhát a JW Andersontól (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version