nlc.hu
Trend

A szempillaspirál helyes használata

Lehet, hogy eddig rosszul használtad a szempillaspirált

Ha látványos pillákat szeretnél, a megfelelő szempillafesték megáválasztása mellett a helyes alkalmazásra is figyelj oda! Mutatjuk a trükköket.
Szempillaspirál

Egy szempillaspirál hatékonysága természetesen múlik a minőségén, összetételén, és még a spirálkefén is, ám a végeredmény szempontjából rengeteget számít az is, hogy milyen technikával használjuk a terméket. Ainsley Rodriguez amerikai életmódguru szerint pedig sokan éppen itt rontják el, ugyanis bejáratott, de helytelen módszereket a szempillafesték felvitelekor

Rodriguez egy TikTok-videóban mutatta be azokat a trükköket, melyek segítségével sokkal látványosabbá tehetjük a szempilláinkat, szinte bármilyen szempillaspirál használatával.

@ainsley_rodriguez The BEST mascara hacks! 💄💋 . I’m personally not a fan of lashes that just look long and clumpy. I love a natural looking lash that is long AND FULL and has no clumps!! . 1.Coating the tips of the lashes first help add some length when you go to curl from the root 2.Don’t apply too much product - this makes it clumpy! 3.Wait for your lashes to dry a bit before going in with another coat 4.Using a dry brush is great for volume and getting rid of clumps! . #mascarahacks ♬ original sound - Ainsley
  • Első lépésben a többség a tövektől indítja a festést, ehelyett azonban épp a pillák végén kellene. Hunyd be a szemed és a spirálkefét széltében, jobbra-balra mozgatva fesd ki a szempilláid végét! Ezek után, még továbbra is csukott szemmel, felfelé söprögető mozdulatokkal spirálozd a pillasorodat!
  • Ha ez megvolt, nyisd ki a szemed és a belülről, a tövektől indulva is fesd ki a pilláidat! Előbb a felső, majd az alsó pillasort. 
  • Harmadik lépésben vigyél fel még egy réteg festéket belülről, a pillák tövéből indulva!
  • Ezt követően egy tiszta spirálkefével vagy szempillafésűvel fésüld át a pilláidat, hogy szétválaszd a szálakat, illetve eltávolítsd róla az esetlegesen becsomósodott festékdarabkákat!
  • Végül aztán kenj fel egy harmadik réteg festéket is, a második és harmadik pontban ismertetett módon! Az elkenődött, lepergett festéket egy fültisztító pálcika segítségével törölgesd le a bőrödről!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top