nlc.hu
Trend

Esküvői Crocs-cipő

Nagyon megosztja a kommentelőket az esküvői Crocs-cipő

Megoszlanak a vélemények a bizarr lábbeliről.

A menyasszonyoknak gyakran dilemma, hogy elegáns vagy kényelmes cipőt válasszanak az esküvőjükre. A bátrabbak azonban most már mindkettőt kombinálhatják, mivel piacra dobták a strasszokkal, gyöngyökkel díszített, esküvői Crocs-cipőt.

Íme az esküvői Crocs-cipő!  - Fotó: Facebook/Crocs, ShelbpezBoutique

Íme az esküvői Crocs-cipő!  – Fotó: Facebook/Crocs, ShelbpezBoutique

A közösségi médiában már egy ideje keringenek ezekről, az első látásra bizarr kinézetű lábbelikről képek. Az ára körülbelül 70 dollár, de akár 270-300 dollárt is elkérnek érte egyes webshopokban.

Az ominózus lábbeliről nagyon megoszlanak a vélemények. Vannak, akik egyből elvetik az ötletet, hogy ezt viselje az ara a nagy napon, kombinálva a menyasszonyi ruhával. “Ez szörnyű! Semmi nőiesség sincs benne” – vélekedik róla az egyik oldal.

A másik oldal azonban zseniálisnak tartja a Crocs-újítást, azzal érvelve, hogy mennyire kényelmes lehet ez a menyasszony számára. „Egyáltalán nem fog fájni a lába a nap végén. Bárcsak létezett volna már 10 éve is!”  – jegyezte meg hozzászóló. Míg egy másik kommentelő szerint a Crocs tényleg már minden alkalomra való. „Hajrá a Crocs!” – üzente.

Nehéz vitatkozni azzal a koncepcióval, hogy vízhólyagmentesen vészelheti át benne az ara az esküvőt és a lagzit. Egy menyasszony, aki Crocsot viselt az esküvőjén, azt kommentálta, hogy nem bánta meg döntését. „Két éve egy fehér Crocs-ban mentem férjhez. Ez volt a valaha volt legjobb döntésem. Olyan kényelmes!” – dicsérte.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top