nlc.hu
Trend

Sajtszerű rajzfilmcsizmával borzolja a kedélyeket a Crocs

Sajtszerű rajzfilmcsizmával borzolja a kedélyeket a Crocs

A piros rajzfilmcsizma után itt az ementálira hajazó lábbeli.

Ha lépést tartasz a legújabb divattrendekkel, akkor találkozhattál a Big Red Boots nevű különleges lábbelivel, amelyről az nlc is írt. Kifejezetten stilizált megjelenésével és játékos arányaival ez a cipő gyorsan szenzációvá vált. A design mögött álló brooklyni székhelyű márka, az MSCHF még azt is kijelentette, hogy küldetésének része a „tömeg/populáris kultúra felforgatása”. A csizmák rajzfilmes megjelenése most egy új kiadásban folytatódik, amely a Crocs-szal együttműködésben készült.

Az eredetihez hasonlóan ez a lábbeli is ugyanazt a rajzfilmszerű sziluettet mutatja, a cipő eltúlzott kerekítésével és egy magas, vékonyabb szárral. A Crocs sajátos megjelenést kölcsönöz a jellegzetes sárga színének, a lyukkivágásoknak és a hátul körültekerhető pántnak.

A rapper, Tommy Cash a Rick Owens Fashion Weeken debütált az MSCHF x Croc izgalmas együttműködésében, amely látványos dizájnjával nagy feltűnést keltett. Sárga harisnyatartóval és kendővel viselte a cipőt, hogy olyan megjelenést alkosson, amelyre mindenki emlékszik.

Egyelőre nem világos, hogy a csizmák egyediek-e, vagy gyártásba kerülnek. Az eredeti Big Red Boots sok rajongót szerzett, de legalább ugyanennyi ember felvonta a szemöldökét a szeszélyes trendre.

A Crocs nemrég tűsarkút is gyártott borzalmas papucsából.

crocs rajzfilmcsizma, sárga sajt

Fotó: Instagram

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top